Dünya Şampiyonu Güreşçi Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Dünya Şampiyonu Güreşçi Milletvekili Aday Adayı

Dünya Şampiyonu Güreşçi Milletvekili Aday Adayı

TRABZON (İHA) – Trabzon’dan AK Parti milletvekili aday adayı olan Dünya Şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi, gördüğü yoğun ilginin insanlara borcunu artırdığını belirterek, “Ben sporda halkımın yüzünü güldürdüm. Şimdi onlara hizmete adayım” dedi.

14.02.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZON (İHA) – Trabzon'dan AK Parti milletvekili aday adayı olan Dünya Şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi, gördüğü yoğun ilginin insanlara borcunu artırdığını belirterek, "Ben sporda halkımın yüzünü güldürdüm. Şimdi onlara hizmete adayım" dedi.

Trabzon AK Parti milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, seçim çalışmalarını Araklı ve Of ilçelerinde sürdürdü. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Dünya Şampiyonu milli güreşçi Çebi, dünya üzerinde yaşayan Türkleri şampiyonluklarıyla onurlandırmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Sizleri bir Trabzonlu hemşehriniz olarak Türkiye, Avrupa ve dünyanın birçok ülkesinde başarıyla ve gururla temsil ettim. Allah yardımcımız oldu, büyük başarılara imza attım, göğsünüzü gere gere 'Selçuk Çebi evladımızdır' dedirttim. Aynı başarıyı siyaset sahnesinde de göstermenin sözünü size burada veriyorum. Benim siyasette başarılı olmam demek, size daha çok hizmet getirmiş olmam demektir. Bu nedenle sizleri spordan sonra siyasette de başarıyla temsil etmeye hazırım" dedi.

Çebi, doğum yeri olan Araklı'da Belediye Başkanı Recep Çebi'yi de makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Halka hizmeti kutsal bir görev olarak kabul ettiğini belirten Çebi, "Böylece ben de bir kutsal yolculuğa çıkmış bulunuyorum. Doğup büyüdüğüm, baba ocağım Araklı'mdan seçim startını vermiş bulunmaktayım. Milletime hizmet aşkımın yanı sıra ikinci amacım, bu güzide ilçeden bir vekil çıkarabilmektir. Bu çaba içerisinde mücadelemize devam ediyorum" diye konuştu.

Araklı'da spora yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Çebi'yi kutlayan milli güreşçi, bölgenin sporcu kaynadığını belirterek, "Mücadele ederek bu günlere geldim. Bendeki spor sevgisi bitmez. Benim için cefakar çalışkan gençliktir. Bu bölge sporcu kaynıyor. Bizlerde bu potansiyeli biliyoruz ve farkındayız. Spor yatırımlarıyla birlikte dinamik bir gençlik olacaktır. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle Araklımız bir bütündür" dedi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Sadece Araklı'nın, Trabzon'un değil Türkiye'nin dünya çapındaki sporcusu ve şampiyonunu makamımda ağırlamaktan onur duyuyorum. Memlekete ve millete verdiği hizmetleri ortada, partimizden siyasete soyunması ayrı bir gurur kaynağımız. Selçuk Çebi kardeşimiz bizleri Dünya Şampiyonluğu ile onurlandırmış ve duygulandırmıştır. Biz değerli Araklı vatandaşlarımızın tek amacı vardır ve bu da ilçemizden bir milletvekili çıkartmaktır. Şahsınızda tüm aday adaylarına başarı dileklerimi sunuyorum" dedi.

"SPORDAN SONRA ŞİMDİ SİYASETTE HİZMET EDEREK HALKIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUM"

Çebi, Of Yardımlaşma Vakfı Başkanı Türkay Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ardından Of Belediye Başkanı Salim Sarıoğlu'yla makamında görüşen Selçuk Çebi, Sarıoğlu'nun siyasetin spordan zor bir iş olduğunu fark edip etmediğini sorması üzerine ise, "Uzun süredir siyaseti düşünüyordum. Elde edilen bir başarının halkın yüzünü nasıl güldürdüğüne şahit oldum. Şimdi siyasette hizmet ederek onların mutlu olmasını sağlamaya çalışacağım. Tabi ki her hizmetin zor yanı olacak ama buna seve seve katlanacağım. Yeter ki hizmet edebileyim. Siz değerli belediye başkanlarımızın çalışmalarını, gayretlerini, başarılarını görüyorum. Bu da bana daha çok hırs veriyor" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu da, Selçuk Çebi'nin dünya genelinde yaptığı başarıların ortada olduğunu belirterek, "Bizleri gururlandırdığı için şahsına teşekkür ediyorum. Trabzon için hayırlısı olsun. Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim" dedi.

Selçuk Çebi, ayrıca AK Parti Of İlçe Teşkilatı'nda Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk'le de görüştü. Öztürk, "Biz seçimlere ve adaylarımıza desteğe hazırız. Selçuk Çebi Bey bizleri dünya genelinde gururlandırmış değerli bir insandır. Teşekkür ediyoruz. Tüm aday adaylarına şimdiden başarılar dilerim" diye konuştu.

"DÜNYA GENELİNDE VE TÜRKİYE'DE BAŞARI DİLEKLERİNİ SUNAN DEĞERLİ İNSANLAR VAR"

AK Parti milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, Araklı ve Of ziyaretlerinin ardından Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ni gezerek, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğan Printing Center (DPC) Tesisleri Müdürü Erkut Çelebi ile görüştü. Çebi, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlardan önemli tepkiler aldığını belirterek, "Gazetecilik gibi güzide mesleği icra edenlere ve en önemlisi bu mesleğe önayak olan değerli iş adamlarımız olduğu sürece Türkiye her daim ekonomisi canlanacaktır. Bizler de siyaset yoluna çıkarak, Trabzon ve bölge insanlarının teveccühünü kazanmaya başladık. Vatandaşlardan olumlu geri dönüşler arıyorum. Türkiye başta olmak üzere dünya genelinden çok başarı dileklerini sunan değerli insanlar var. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve DPC Müdürü Erkut Çelebi, Türkiye'yi Dünya Şampiyonlukları'yla gururlandıran Selçuk Çebi'yi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Şampiyonu Güreşçi Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement