Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü" - Son Dakika
Yerel

Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü"

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, "Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü"nün markalaşmada önemli etken olduğunu belirterek, katma değeri yüksek ürünler satabilmenin en önemli unsurunun da markalaşmadan geçtiğini söyledi.

05.03.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, "Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü"nün markalaşmada önemli etken olduğunu belirterek, katma değeri yüksek ürünler satabilmenin en önemli unsurunun da markalaşmadan geçtiğini söyledi.

Keçeci, yarın 4'üncüsü kutlanacak "Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü" ile ilgili yaptığı açıklamada, Denizli'de üretilerek "Turkish Towels" markasıyla 168 ülkeye ihraç edilen havlu ve bornozların, ülkenin ve yörenin dünyaya açılmasına katkı sağladığını belirtti.

Markalaşmanın önemine dikkati çekerek katma değeri yüksek ürün satabilmenin önemli unsurunun markalaşmadan geçtiğini vurgulayan Keçeci, Denizli'de kutlanan "Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü"nün de markalaşmada önemli olduğunu ifade etti.

Denizli'deki bu etkinliğin havlu, bornoz üreticileri, sanayiciler ve halkın katılımıyla daha geniş bir katılımla kutlanacağını dile getiren Keçeci, destek verenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement