Dünya Windsurf Şampiyonası Çeşme'de Başladı - Son Dakika
Güncel

Dünya Windsurf Şampiyonası Çeşme'de Başladı

Dünya Windsurf Şampiyonası Çeşme\'de Başladı

İzmir'in Çeşme İlçesi, Alaçatı Mahallesi'nde bu yıl 8'incisi düzenlenen The Professional Windsurfers Association (PWA) World Cup'un Türkiye ayağı Pegasus Airlines Alaçatı PWA Dünya Kupası adıyla başladı.

26.08.2014 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme İlçesi, Alaçatı Mahallesi'nde bu yıl 8'incisi düzenlenen The Professional Windsurfers Association (PWA) World Cup'un Türkiye ayağı Pegasus Airlines Alaçatı PWA Dünya Kupası adıyla başladı. İlk gün, kadınlar ve erkekler kategorilerinde birer eleme yarışı düzenlendi.

Efsanevi wind surfçuleri ağırlayan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, kayıt işlemlerinin ardından start aldı. İlk gününde 35 ülkeden 59 erkek, 22 kadın sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın erkekler ve kadınlar kategorilerinde birer eleme yarışı gerçekleştirildi. En yüksek katılım 25 sporcu ile Türkiye'den gelirken, Türkiye'yi 10 sörfçü ile Fransa izledi. Alaçatı'da yetişen 14 yaşındaki San Baylav, Dünya Kupası'na katılan en geç sporcu unvanı ile tarihe geçti.

Erkekler Genel Klasmanın ilk günü Hollandalı Ben Van Der Steen önde geçerken, bayanlarda ise ilk sırada Aruba Adaları'ndan Sarah Quita Offringa yer aldı. Çeşme Belediyesi evsahipliğinde ve Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Alaçatılılar'ın yoğun ilgi gösterdiği yarışlara yarın devam edilecek. - Çeşme

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünya Windsurf Şampiyonası Çeşme'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement