Dünyaca Ünlü Dövme Sanatçıları İstanbul'da Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Dövme Sanatçıları İstanbul'da Bir Araya Geliyor

Dünyaca Ünlü Dövme Sanatçıları İstanbul\'da Bir Araya Geliyor

Dünyaca ünlü dövme sanatçıları, Ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek İstanbul Tattoo Convention 2015'te bir araya gelecek.

11.09.2015 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü dövme sanatçıları, Ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek İstanbul Tattoo Convention 2015'te bir araya gelecek.

Türkiye'de ilk defa 2012 yılında düzenlenen İstanbul Tattoo Convention, bu yıl da Türkiye ve dünyada ün yapmış dövme sanatçıları ile dövme tutkunlarını 2-3-4 Ekim'de Maslak Arena'da buluşturacak. İstanbul Tattoo Convention 2015'te 3 gün boyunca Hollywood yıldızları ve dünyaca ünlü sporcuların dövmelerini yapan ünlü sanatçılar hünerlerini sergilerken, sürpriz şovlar ve konserler de yapılacak.

Türkiye'nin ve dünyanın en önemli dövme sanatçılarının yer aldığı bu program, dünyaca ünlü benzer festivallerin saygıyla desteklediği bir şov olarak Türk fuarları takvimindeki yerini güçlü bir şekilde sağlamlaştırdı.

Ziyaretçi kitlesi her yaştan insanlardan oluşan İstanbul Tatoo Convention'da, stantlarda yapılan çalışmalar gün boyu takip edilebilecek. Stantlarda yapılan dövmeler, 'En İyi Dövme Sanatçısı' ve 'En İyi Dövme' kategorilerinde yarışarak ödüllendirilecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Dövme Sanatçıları İstanbul'da Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement