Dünyaca Ünlü Fotoğrafçılar, Düğün Fotoğrafçılığı İçin Buluştu - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Fotoğrafçılar, Düğün Fotoğrafçılığı İçin Buluştu

Facebook'ta kurulan ve kısa zamanda 5000'e yakın üyeye ulaşan Mesopotamia Wedding Photographers (MWP) grubunun düzenlediği "Game Of The Light" eğitim kampı sona erdi.

02.04.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası düzeyde bir grup olma yolunda hızla ilerleyen MWP'nin 23-29 Mart tarihleri arasında Kapadokya'da yaptığı eğitime dünyaca ünlü fotoğrafçılar da katıldı. Grup, bir sonraki eğitiminin adını "Game Of The Shadow" olarak belirledi.

2014 yılında Türkiye'deki düğün fotoğrafçılığının gelişimi adına Facebook'ta kurulan Mesopotamia Wedding Photographers (MWP) grubu, uluslararası düzeyde sesini duyurmak ve ülkemizde düğün fotoğrafçılığını çok daha profesyonel bir düzeye taşımak için önemli bir organizasyon gerçekleştirdi. MWP, Game Of The Light adını verdikleri ve dünyaca ünlü fotoğrafçıların katıldığı bir eğitim düzenledi.

Farklı kültürlerdeki fotoğraf ustalarının bakış açısını katılımcılara gösterebilmek ve farklı bir vizyon sağlamak da amaçları arasında bulunan MWP'nin Kapadokya'da gerçekleştirilen eğitimini, 3 yıl içinde dünya çapında 100 den fazla ödül almış dünyaca ünlü Malezyalı Keda Z. FENG, Hong Kong'dan CM LEUNG ve Yunanistan'dan Nik PEKRİDİS verdi.

Türkiye'de düğün fotoğrafçılığı alanında bugüne kadar yapılmış olan en büyük eğitim organizasyonu olan Game Of The Light programının sonunda, katılımcılar arasında bir de yarışma düzenlendi. Yarışmada birinciliği Nazilli'den Erkan VURAL alırken, ikinci Diyarbakır'dan Erkan BOZKUŞ, üçüncü ise Singapur'dan katılan Alex CHEN oldu. Çok sayıda mansiyon ve plaketin de verildiği eğitim programı, sertifika töreniyle son buldu.

Çok sayıda fotoğrafçının izlediği eğitimin ardından MWP grubu, bir sonraki eğitimlerinin adını da "Game Of The Shadow" olarak belirledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Fotoğrafçılar, Düğün Fotoğrafçılığı İçin Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement