Dünyaca Ünlü Hafızlardan Kur'an-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Hafızlardan Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mısırlı Hafız Memduh Cude Saad'in Kur'an tilaveti Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien'in Kur'an tilaveti Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel'in açıklamaları Anadolu Gençlik Derneği Yozgat Şube Başkanı İbrahim Karslıoğlu'nun açıklamaları Dünyaca ünlü hafızlardan Kur'an-ı Kerim ziyafeti Güney Afrikalı ve Mısırlı hafızlar, Sarıkaya ilçesinde halka Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu Dünyaca ünlü Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien ve Mısırlı Hafız Memduh Cude Saad, Sarıkaya ilçesinde halka Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu.

21.04.2016 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mısırlı Hafız Memduh Cude Saad'in Kur'an tilaveti

Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien'in Kur'an tilaveti

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel'in açıklamaları

Anadolu Gençlik Derneği Yozgat Şube Başkanı İbrahim Karslıoğlu'nun açıklamaları Dünyaca ünlü hafızlardan Kur'an-ı Kerim ziyafeti

Güney Afrikalı ve Mısırlı hafızlar, Sarıkaya ilçesinde halka Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu

Dünyaca ünlü Güney Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien ve Mısırlı Hafız Memduh Cude Saad, Sarıkaya ilçesinde halka Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu.

Sarıkaya Belediyesi ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından Merkez Camii'nde düzenlenen Kur'an ziyafeti programında vatandaşlar ile bir araya gelen hafız Sadien ve Saad, sundukları Kur'an-ı Kerim ziyafetinde duygulu anlar yaşattı.

Etkinliğe katılan bazı vatandaşların, göz yaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçede bir çok etkinlik düzenlendiğini belirtti.

Belediye Başkanı Açıkel, belediye olarak gençlerin Kur'an öğrenmesi ve onları teşvik etmek amacıyla Güney Afrika'dan Abdurrahman Sadien ve Mısır'dan Memduh Cude Saad isimli hafızları getirdiklerini kaydetti.

Anadolu Gençlik Derneği Yozgat Şube Başkanı İbrahim Karslıoğlu ise, Sarıkaya Belediyesi ile yaptıkları programda dünyaca ünlü hafızları misafir etmekten ve bu duygu yüklü anları yaşatmaktan mutlu olduklarını kaydetti.

Dünyaca Ünlü Hafızlardan Kur\'an-ı Kerim Ziyafeti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Hafızlardan Kur'an-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement