Dünyaca Ünlü Markalar, Büyük İndirimlerle Lls Luxury Outlet Çadırında - Son Dakika
Ekonomi

Dünyaca Ünlü Markalar, Büyük İndirimlerle Lls Luxury Outlet Çadırında

Dünyaca Ünlü Markalar, Büyük İndirimlerle Lls Luxury Outlet Çadırında

Dünyanın en ünlü markalarını “outlet” fırsatlarla müşterilerine sunan LLS, fırsat çadırını bugün Kurtköy Viaport Asia Moda Meydanı’nda açtı.

26.12.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en ünlü markalarını "outlet" fırsatlarla müşterilerine sunan LLS, fırsat çadırını bugün Kurtköy Viaport Asia Moda Meydanı'nda açtı. Çılgın indirimlerle kapılarını açan çadırda, dünyanın en ünlü markalarına yüzde 80'e varan indirim fırsatıyla ulaşma imkanı sunuluyor.

2015 yılında perakende sektöründeki yoluna 4 mağazasıyla başlayan LLS, lüks dünya markalarının tekstil, aksesuar, çanta ve ayakkabılarının bulunduğu fırsat çadırını açtı. 26 Aralık günü saat 10: 00'da Viaport Asia'da kapılarını açan fırsat çadırında, binlerce liralık ürünler yüzde 80'e varan rekor indirimlerle alıcılarına ulaştırılıyor. Numaratörle içeri alınan ziyaretçilerin her birine 15 dakika alışveriş süresi verilen LLS Çadırı'na, cemiyet hayatının ünlü isimleri de özel olarak davet edildi.

Kurulan çadırda dünyaca ünlü markların yüzde 80'e varan indirimli ürünlerinin satışa sunulduğunu duyan vatandaşlar çadıra akın etti. İlk etap da bir hafta kadar sürecek olan çadır günleri, büyük markalar görülmemiş indirim oranlarıyla vitrinlerdeki yerini aldı. Yaklaşan yılbaşı için sevdiklerine hediye almak isteyen vatandaşların çadırda bulunan indirimli ürünler yüzünü güldürdü.

"LLS SEZONU VE OUTLETİ YÜZDE 80'E VARAN İNDİRİMLERLE MÜSTERİYLE BULIŞTURUYOR"

LLS Luxury Perakende Genel Müdürü Gökhan Var, "LLS yeni bir oluşum. 2015 yılının ikinci yarısında Via Grubun tüm AVM'lerinde faaliyete girdi. Lüks tüketimde sezon ve outlet ürünlerini çok ciddi indirim oranlarında müşteriye sunan markadır. Yeni oluşum olmasına rağmen çok ciddi ilgi gören marka oldu. Lüks tüketimde, perakende de bu markalara ulaşmanın yolu outletten geçiyor.LLS sezonu ve outleti yüzde 80'e varan net indirimlerle müşteriye buluşturuyor. Viaport Moda Meydanı'nda çok hoş ve ciddi çadır açtık. Müşterilerden güzel ilgi görmekteyiz. Sektörde bütün tüketicilerin lüks perakende ile alakalı bütün alışkanlıklarının değişeceğine inanıyoruz.Dünyaca ünlü olan markaların hem aksesuarda hem tekstilde ürünlerini bünyemizde bulunduruyoruz. Kısa bir süre devam edecek. Bir hafta planladık.Talebe göre belki uzatılabilir. Muhtemelen süreyi uzatacağız. Lüks perakende de artık bu ürünlere ulaşmak çok kolay" dedi.

Çadırda alışveriş yapan Özgür Güçbilmez, "Fiyatlar çok ucuz geldi. Dünya markalarına baktığımız zaman çok ciddi fiyatlar konuşuluyordu. Geldim, fiyatlar inanılmaz komik ve ucuz geldi. Pazar malı fiyatlarına denk geldi diyebilirim. Şoktayım. Gelir gelmez alışverişe başladım.Kahve içmeye gelmiştim. Görünce tanıdıklarıma ve sevdiklerime hediye alıp öyle gideceğim gibi. Hiç kimse bu fırsatı kaçırmasın fiyatlar gerçekten çok iyi" diye konuştu.

LLS ÇADIRINDA NELER VAR?

Viaport Asia, Viaport Venezia, Vialand ve Viaport Marina'da hizmet veren LLS markası, fırsat çadırına dünya markalarını taşıyor. Versace, Michael Kors, Ralph Lauren, Moschino, Just Cavalli, Dolce&Gabanna, GF Ferre, Love Moschino, Rocco Barocco, Iceberg, Trussardi, Harmont Blaine, Cerutti ve Valentino çadırda bulunan markalardan bazıları. Perakendecilikte çılgın indirimle adlandırılan kampanyaların tüketiciyi yanılttığını belirten Gökhan Var, "Biz gerçek bir indirim kampanyası başlatıyoruz. Müthiş fırsatlar sunacağız. 1199 TL'ye satılan bir pantolonu 199 TL'ye satışa çıkarıyoruz. Dünyanın modası burada olacak" diye konuştu. LLS Çadırı'nda, Valentino Çantalar 799 TL'den 299,90 TL'ye, Just Cavalli gömlekler 549 TL'den 199 TL'ye, Pierre Balmain erkek t-shirt'ler 399 TL'den 99,90 TL'ye, Trussardi bayan pantolon 499 TL'den 99 TL'ye, Emma&Gaia Bayan montlar 799,90 TL'den 199,90 TL'ye, Michael Kors bayan çantalar 1399 TL'den, 599,90 TL'ye satışa sunuluyor. 899,90 TL'den satışa sunulan Dolce Gabanna Gömlekler LLS Çadırı'nda 399,90 TL'ye satılıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Dünyaca Ünlü Markalar, Büyük İndirimlerle Lls Luxury Outlet Çadırında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement