Dünyagöz'e Yeni Genel Müdür Yardımcısı: Oğuzhan Süral - Son Dakika
Basın Bültenleri

Dünyagöz'e Yeni Genel Müdür Yardımcısı: Oğuzhan Süral

Dünyagöz\'e Yeni Genel Müdür Yardımcısı: Oğuzhan Süral

Branş hastaneciliğinde kaydettiği başarıyla Türk tıbbının çok uluslu markası olan Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun üst düzey yönetimine sağlık sektörünün yakından tanıdığı deneyimli bir isim getirildi.

17.11.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Branş hastaneciliğinde kaydettiği başarıyla Türk tıbbının çok uluslu markası olan Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun üst düzey yönetimine sağlık sektörünün yakından tanıdığı deneyimli bir isim getirildi. Oğuzhan Süral, Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Süral, aynı zamanda Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi olarak da görev yapacak.

1976 Denizli doğumlu olan Oğuzhan Süral, ilk ve orta öğrenimini Londra'da tamamladıktan sonra, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Hacettepe Üniversitesi'nde İngilizce İşletme okuyan Süral, profesyonel hayatına Philip Morris Sabancı A.Ş. Pazarlama Departmanı'nda başladı. Kariyerine Sevilen Şarapları'nda devam eden Süral, 2005 – 2007 yılları arasında Esas Holding'e bağlı Medline'da Özel Projeler Koordinatörü olarak görev aldı. Süral, Aon Risk Services'da Uygulama Lideri pozisyonunda çalıştıktan sonra 2008 - 2014 döneminde, Acıbadem Sağlık Grubu'nda İş Geliştirme Direktörü olarak yöneticilik yaptı. Oğuzhan Süral, Kasım 2014'te Dünyagöz Hastaneler Grubu'na İcra Kurulu Üyesi ve İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak getirildi.

Acıbadem Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak Sağlık Yönetimi konusunda sektöre yeni yetenekler kazandırmış olan Oğuzhan Süral, yurt içi ve yurt dışı birçok üniversitede deneyimlerini paylaşmak üzere eğitmenlik yapıyor. Sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alan Süral, diyabetli çocuklara yaşam koçluğu yapıyor. Türk-İngiliz Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Süral, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. Oğuzhan Süral, oyuncu ve blog yazarı Gül Süral ile evli.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Dünyagöz'e Yeni Genel Müdür Yardımcısı: Oğuzhan Süral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement