Dünyanın En Büyük İnşaat Firmalarının Yalıtımda Çözüm Ortağı Canpa - Son Dakika
Ekonomi

Dünyanın En Büyük İnşaat Firmalarının Yalıtımda Çözüm Ortağı Canpa

Dünyanın En Büyük İnşaat Firmalarının Yalıtımda Çözüm Ortağı Canpa

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33’ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi.

29.06.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33'ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi.

Engineering News Record Dergisi tarafından her yıl açıklanan "Dünyanın En Büyük 250 İnşaat Firması" (ENR Top 250) Listesinde, 2014 yılında 42 Türk müteahhitlik firması yer aldı. Dünyanın en büyük inşaat yatırımlarını gerçekleştiren bu 42 firmadan; aralarında Summa, Rönesans, TAV, Kolin, Zafer, Limak gibi devlerin de bulunduğu 33'ünün yalıtımda CANPA'yla çalıştığı belirlendi. Şirketler arasında İçtaş, Ant Yapı, Nata, Yapı Merkezi, Yüksel, Onur, Cengiz, Atlas, Çalık, Kayı, Mapa, Eser, İlk, Bayburt Group, Aslan Yapı, Kontek, Metag, Yenigün, Lotus, Tepe, Doğuş, Nurol İnşaat ve Gülermak da yer alıyor.

Konuyla ilgili CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bu başarının sırrının doğru malzeme, doğru detay ve doğru uygulama olduğunu belirterek, "Sadece 30 yıllık firma olmakla değil, hizmet anlayışımızla en büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 1985'ten bu yana temelden çatıya izolasyon işlerinde uzmanlaşmış olan CANPA'nın ülke genelinde tamamladığı yalıtım işleri arasında büyük ve prestijli projeler yer alıyor. Bunların arasında Ankara Metroları, TBMM, EGO hizmet binası, Esenboğa Havaalanı, AFAD, Erzincan ve Kayseri Havaalanı, TAİ- TUSAŞ Projeleriyer alıyor. Limak'ın Bozüyük- Mekece yolu yapımı, Hacettepe Kampusu, İvedik Atık Su Arıtma Tesisleri, Ramada Otel, Elit Royal Residence, Forum Ankara AVM, Taurus AVM, Bilkent Otel İnşaatı, Kayseri Forum AVM, Mersin Carrefour gibi önemli projeler de yalıtımda CANPA imzası taşıyor. Yalıtımını CANPA'nın yaptığı projeler arasında; Rönesans Holding Genel Merkez Binası ve Tepe Prime da yer alıyor.

CANPA'nın, halen yalıtım işini gerçekleştirdiği marka projelerin başında Akfen Holding'in Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te yaptığı İncek Loft, Ankara Hızlı Tren Garı, Ankara Milli Botanik Parkı, Regnum Sky Tower, Tepe Mesa Park Mozaik, Rönesans Bodrum Otel geliyor. Şirket ayrıca Adana Entegre Sağlık Kampüsü, MivaraPremium, Göl de Lüx Projesi, Ata Yıldız Plaza, Beysukent İş Merkezi, Lösev Lösemili Çocuklar Kenti Hastane Projesi ve ApGreenTower Konut Projesi'nin yalıtım işini de eş zamanlı sürdürüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Dünyanın En Büyük İnşaat Firmalarının Yalıtımda Çözüm Ortağı Canpa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement