Dünyanın En Prestijli Erkek Stil Dergisi The Rake Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Prestijli Erkek Stil Dergisi The Rake Türkiye'de

Dünyanın En Prestijli Erkek Stil Dergisi The Rake Türkiye\'de

Doğan Burda Dergi grubu bünyesinde Türkiye'ye gelen erkek stil dergisi The Rake'in ilk sayısı kutlandı.

22.04.2015 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğan Burda Dergi grubu bünyesinde Türkiye'ye gelen erkek stil dergisi The Rake'in ilk sayısı kutlandı. Doğan Burda Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz dergide, kadının bir meta, obje olarak yer almayacağını söyledi.

The Rake'in, Nişantaşı St. Regis Istanbul Spago'da gerçekleştirilen ilk sayı kutlamasına Rafi Portakal, Mustafa Taviloğlu, Rıfat Elhadef, Cemre-Emre Narin, Mine Kalpakçıoğlu, Hande Ataizi, Aslı Ekşioğlu, Elif Dürüst, Ertuğrul Özkök, Uğur Cebeci, Çınar Oskay, Çağdaş Ertuna, Onur Baştürk, Mehmet Ali Berkman, Tilda-Erol Tezman, Sinan Öncel, Fusun Çevikel Kuran, Vedat Aşçı, Yasemin Taciroğlu, Başak Dizer, Deniz Marşan, Barbaros Altuğ, Raissa-Vanessa Sason gibi isimlerin de aralarında bulunduğu iş, moda, cemiyet ve medya dünyasından davetliler katıldı.

THE RAKE'DE KADIN META OLARAK YER ALMIYOR

Kutlama organisazyonuna ev sahipliği de yapan Doğan Burda Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz, The Rake'in Doğan Burda Dergi Grubu'nun 100'üncü dergisi olduğunu belirterek "The Rake, orijinali Singapur olmakla beraber artık dünyanın birçok yerinde şık ve cool erkeklerin dergisi olarak biliniyor. Diğer erkek dergilerinden temel farkı burada kadın bir meta, obje olarak yer almıyor. Bu dergi, hayattan zevk almasını bilen, iyi giyinen, iyi zevkleri olan, rafine zevkleri olan erkeklerin okuyacağı bir dergi. Kadın, tabii ki bir erkek için hayatın en önemli varlığı. Bir erkek hayatta ne yapıyorsa bir kadının beğenisini kazanmak için yapıyor. Bu dergide önerilen konular, anlatılan meseleler o erkeğin hem dünya görüşünü ortaya koyan hem de kadına daha saygılı davranmasını öneren yazılar" dedi.

Derginin hayattan zevk almasını bilen kişilere hitap ettiğinin altını çizen Mehmet Y. Yılmaz, "The Rake, baktığımızda hayattan zevk almasını bilen, biraz çapkın erkek anlamına da geliyor kelime anlamı olarak. Ama burada daha çok hayattan zevk alan hayatın tadını çıkaran erkek anlamında kullanılan bir kelime. Hayat bir erkek için nasıl geçer; çalışır, az veya çok para kazanır ama o az veya çok kazandığı parayla da birlikte olduğu, sevdiği, beğendiği kadınla hayattan bir an çalma duygusu içinde olur. Bu dergi onu anlatıyor" diye konuştu.

YILDIZI ÇOK YÜKSELEN BİR DERGİ

The Rake Dergisi Yayın Direktörü İlhan Demiriz ise dergi hakkında şunları söyledi:

"Son zamanlarda yıldızı çok yükselen bir dergi. Erkek dergisi olarak da bildiğimiz klasik erkek dergilerinden farklı. Daha çok bir stil dergisi ama aynı zamanda çok entelektüel bir dergi. Uluslararası edisyonu çok büyük bir ilgi görüyor. Japonya, Arap Emirlikleri, Rusya, Ukrayna'dan sonra şimdi Türkiye'de. Daha fazla da uluslararası edisyon vermek istemiyorlar. Biz de bu açıdan kendimizi şanslı hissediyoruz, böyle bir dergiyi ülkeye kazandırdığımız için."

THE RAKE 21 ÜLKEDE YAYINLANIYOR

21 ülkedede yayınlanan The Rake'in, Türkiye edisyonu, 5'inci uluslararası edisyonu oldu. Derginin ilk sayısının kapağında ünlü sinema oyuncusu Sean Penn yer aldı. İki ayda bir yayınlanacak olan The Rake Türkiye'de "Makaleler", "Atölye", "Akademi", "Güncel" gibi bölümleriyle, her sayısında sofistike erkeklere başka hiçbir yerde bulamayacakları, keyifle okuyacakları bir içerik sunacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyanın En Prestijli Erkek Stil Dergisi The Rake Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement