Dünyanın En Uzun Adamı Kösen, Kızıltepe Kaymakamı Ermiş'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Dünyanın En Uzun Adamı Kösen, Kızıltepe Kaymakamı Ermiş'i Ziyaret Etti

"Dünyanın en uzun boylu adamı" unvanını 2 metre 51 santimetrelik boyuyla koruyan Sultan Kösen, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret etti.

13.03.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dünyanın en uzun boylu adamı" unvanını 2 metre 51 santimetrelik boyuyla koruyan Sultan Kösen, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret etti.

Ermiş, Sultan Kösen'in kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kösen'in Mardin'in tanıtımına katkı sunduğunu söyledi.

Sultan Kösen'in, Mardin'in marka değerlerinden birisi olduğunu ifade eden Ermiş, şöyle konuştu:

"Sultan Kösen Mardin tanıtımına katkı sunuyor ve bundan sonraki yaşamında da katkı sunacağına inanıyorum. İstanbul'daki tanıtım günlerinde Mardin'i tanıttığına kendim şahit oldum. Bizler kendisine hayat boyu başarılar ve sağlık sıhhat diliyorum. İnsan olduğu kadar beyefendi kişiliği ile her zaman ön plana çıkıyor.  kendisine sağlıklı bir ömür diliyorum."

Kendisini kabul ettiği için Kaymakam Ermiş'e teşekkür eden Kösen, "İnşallah bu yaptığımız programlar, yaptığımız ziyaretler ve içinde bulunduğumuz tüm etkinlikler ülkemizin barışına dünya barışına katkı sunar. Bundan sonra'da huzur ve barışın devamı için dua edeceğiz. Her programlarda barışın devam etmesi için bunu dile getireceğiz herkesten talep edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünyanın En Uzun Adamı Kösen, Kızıltepe Kaymakamı Ermiş'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement