Dünyanın En Uzun İnsanı Siirt Kahvesi İkram Edildi - Son Dakika
Yerel

Dünyanın En Uzun İnsanı Siirt Kahvesi İkram Edildi

Dünyanın En Uzun İnsanı Siirt Kahvesi İkram Edildi

Siirt Ürünleri Tanıtım Derneği Başkanı Vehip Emrah, Siirt ürünleri tanıtım projesi kapsamında düzenlenen fuarda dünyanın en uzun boylu insanı ola Mardinli Sultan’a Siirt’in menengiç kahvesini ikram etti.

28.02.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Ürünleri Tanıtım Derneği Başkanı Vehip Emrah, Siirt ürünleri tanıtım projesi kapsamında düzenlenen fuarda dünyanın en uzun boylu insanı ola Mardinli Sultan'a Siirt'in menengiç kahvesini ikram etti.

Siirt'e özgü bıttım sabunu, menengiç kahvesi, Siirt fıstığı, zivzik nar suyunun yer aldığı ürünlerinin tanıtım çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Emrah, Türkiye'de yapılan her fuar, şölen, turizm etkinliklerine katıldığını, bu etkinliklerde Siirt'in ürünlerini tanıtmaya devam ettiğini söyledi. Emrah, "Önceki gün Ankara'da düzenlenen etkinlikte 2 metre 51 santimetre uzunluğunda Guinness Rekorlar Kitabı'na göre yeryüzünün yaşayan en uzun boylu insanı olan Mardinli Sultan Kösen'e ilimizin menengiç kahvesini ikram ettik. Bunun yarı sıra fuara katılan tüm katılımcılara Siirt tanıtım rehberini de veriyoruz" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünyanın En Uzun İnsanı Siirt Kahvesi İkram Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement