Dünyanın En Yakışıklı Futbolcuları! - Son Dakika
Kadın

Dünyanın En Yakışıklı Futbolcuları!

Dünyanın En Yakışıklı Futbolcuları!

Yeşil sahalarda varını yoğunu ortaya koyuyor, adeta birer savaşçı gibi oradan oraya koşturuyorlar. En yakışıklı futbolcular, erkek top modellere taş çıkarıyorlar...

12.03.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

David Beckham

İngilizlerin dünyaca ünlü futbolcusuna ilk sırada yer vermeden edemedik. Sadece yakışıklı değil, sempatik ve başarılı da. İyi bir baba ve eşine ender rastlanan bir moda ikonu. Son dönemde H&M markası için hazırladığı Bodywear koleksiyonu ile moda dünyasında da adından çokça bahsettirdi. Şu sıralar ABD'de Los Angeles Galaxy'de forma giyiyor. Şimdiden Manchester United'ın efsanevi futbolcularından. Boğa Burcu....

Fernando Torres

Henüz 16 yaşındayken şimdilerde milli futbolcumuz Arda Turan'ın top koşturduğu İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid'de forma giyme şansı yakalayan Fernando Torres, sadece futboluyla değil, bebek yüzü ve uzun boyuyla da dikkatleri çekmişti. Geçtiğimiz yıl İngiliz kulübü Liverpool'dan rekor transferle İngiliz Chelsea kulübüne geçen yıldız oyuncu, bugünlerde beklenen performansı sergileyemediği için yoğun eleştiriler alıyor. Lakabı El Nino, burcu ise 'Balık'.

Christiano Ronaldo

Kimine göre oldukça sempatik, kimine göreyse tam bir baş belası. Uçlarda yaşayan oyunculardan biri olan Portekizli Christiano Ronaldo, kim ne derse desin gerek fiziği, gerekse yüz hatlarıyla oldukça yakışıklı. Yeşil sahalarda da tam bir 'savaşçı'. Kendisine yapılan binlerce faule rağmen ayakta kalmayı sürdürüyor ve Real Madrid için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. 5 Şubat 1985 doğumlu, Kova Burcu.

Paolo Maldini

İtalya'nın efsanevi futbolcularından Paolo Maldini, babası Cesera Maldini gibi AC Milan kulübünün efsane isimlerinden. 1984 yılından 2009 yılına kadar 25 yıl boyunca AC Milan için ter döken yakışıklı oyuncu, birçok jenerasyonun hayranlıkla izlediği, tam bir İtalyan yakışıklısıydı. Modayla ilgilenen, modellik de yapmış olan oyuncunun dj'lik tecrübesi de var. Şu an aktif olarak futbol oynamasa da kendisine yer vermeden geçemedik doğrusu. Kendisi, yengeç burcu.

Francesco Totti

Bir başka İtalyan Francesco Totti, AS Roma takımının vazgeçilmezlerinden. Yakışıklı futbolcu, üstün başarısı ve biraz da hırçın tavırlarıyla dikkat çekiyor. Roma'da dünyaya gelen ve taraftarlar tarafından oldukça fazla sevilen Totti, terazi burcu. Reklamların da aranan yüzlerinden.

Iker Casillas

Real Madrid'in efsanevi İspanyol kalecisi Iker Casillas, sayısız ödül sahibi. Yakışıklılığının yanında efendiliğiyle de dikkat çekiyor. Takımın aynı zamanda kaptanı zaten. Boğa burcu olan 31 yaşındaki futbolcu, kazandıkları bir maçtan sonra muhabir kız arkadaşı Sara Carbonero'yu galibiyet sevinciyle kameraların önünde öpmüş, herkesin sempatisini kazanmıştı. Tabii bazı hayranlarının da kıskançlık krizine girmesine sebep olmuştu.

Michael Ballack

Almanların meşhur futbolcusu Michael Ballack da yakışıklılar listesine girenlerden. Futbol hayatının son yıllarını yaşayan oyuncu, istikrarı ve hırsıyla dikkat çekmişti. Terazi burcu olan Ballack, sayısız başarıya imza attı.

Cesc Fabregas

İspanyolların en yetenekli futbolcularından Fabregas, özellikle gençler arasında çok sevilen bir isim. Londra ekibi Arsenal'de oynadığı dönemde genç kızların yoğun ilgisine maruz kalan Cesc, şimdilerde kendi ülkesinde Barcelona'da top koşturuyor. Saç stili ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. O da bir başka Boğa burcu, 1987 doğumlu.

Radamel Falcao

Kolombiya'dan sadece güzel mi çıkar sandınız? Arda Turan'ın Atletico Madrid'ten takım arkadaşı Radamel Falcao, son yılların en çok konuşulan oyuncularından. Kova burcu olan ve kısaca Falcao olarak bilinen esmer bombanın özel hayatında biraz utangaç olduğu söyleniyor.

Kaka Leite

Brezilyalı milli futbolcu, uzun yıllar İtalya'da top koşturduktan sonra şu sıralar İspanya'nın köklü kulübü Real Madrid'de oynuyor. Köklü bir ailenin mensubu olan Kaka, Latin Amerika dizilerinden çıkmış yakışıklı aktörlere benziyor. Dünyanın en çok kazanan ve en yakışıklı futbolcuları arasında...

Nuri Şahin

Almanya'da doğup yetişen Türk futbolculardan Nuri Şahin, Borussia Dortmund'daki başarılarının ardından İspanya'nın dünyaca ünlü dev kulübü Real Madrid'e transfer oldu. Renkli gözleri ve hafif çekingen edasıyla genç kızların mercek altına aldığı bir isim. Başak burcu...

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Dünyanın En Yakışıklı Futbolcuları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement