Dünyanın En Zeki Beyinleri Başkent'te - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Zeki Beyinleri Başkent'te

Dünyanın En Zeki Beyinleri Başkent\'te

Hafıza Olimpiyatları”nın 8’incisi Ankara’da yapıldı.

31.08.2014 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafıza Olimpiyatları"nın 8'incisi Ankara'da yapıldı.

Kısa adı "Memoriad" olan dünyadaki tek resmi "Hafıza Olimpiyatları"nın 8'incisi 30-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşti. Organizasyonda Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan ve Kazakistan gibi ülkelerden toplam 439 kişi yarıştı. Katılımcılar "mental aritmetik", "hafıza gücü", "zihinsel matematik", "hızlı okuma" gibi kategorilerde dereceye girmek için ter döktü. Yarışmalara 2014 Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'nın "Beyin ve Hafıza" bölümünde "Memoriad Dünya Hafıza, Zihinsel Matematik ve Hızlı Okuma Olimpiyatları Uluslararası Dönem Başkanı" olarak yer alan Melik Duyar başkanlık etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dünyanın En Zeki Beyinleri Başkent'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement