Dünyaya Dart Atanlar Rüya Gibi Tatiller Kazandı - Son Dakika
Güncel

Dünyaya Dart Atanlar Rüya Gibi Tatiller Kazandı

Condé Nast Traveller Türkiye'nin "Dünyaya Bir Dart At" yarışmasının kazananları belli oldu.

04.08.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Condé Nast Traveller Türkiye'nin 15 Mayıs'ta başlattığı ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördüğü "Dünyaya Bir Dart At" yarışmasının kazananları belli oldu. Cntraveller.com.tr'de yer alan oyuna tıklayan katılımcılar, cep telefonlarına gelen SMS'le telefonlarını bir darta dönüştürmüştü. Bilgisayar ekranlarında beliren dünyaya, cep telefonlarıyla dart atan oyunculardan sonrasında #seyahatetmek hashtag'iyle yaratıcı bir tweet atılması istenmişti.

Jüri, binlerce katılımcı arasından en yaratıcı 3 tweet'i seçti!

Condé Nast Traveller Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Çiler İlhan; haberci, yapımcı ve yazar Ahmet Yeşiltepe; Instagram'ın "@Civilking"i Mehmet Kırali; @audiosoup hesabıyla Instagram'ın en sevilen objektiflerinden olan Çiler Geçici ve National Geographic Türkiye Yayın Yönetmeni Nesibe Bat, binlerce tweet arasından zorlu bir seçim yaparak en yaratıcı 3 tweet'i belirledi.

İşte hayallerindeki tatile çıkacak olan şanslı okurlar ve gidecekleri destinasyonlar:

"#seyahatetmek göçebe ruhunun peşinde savrulmaktır, senden ayrı sen'leri bulmaktır" diyen Merve Yılmaz Fransa'ya, "#seyahatetmek yürek işidir; önce kalbine seyahat edersin, sonra bütün kalbinle" diyen Didem Doğan Mısır'a ve "#seyahatetmek tek bir dünya üzerinde farklı dünyaların var olduğuna şahit olmaktır:)" diyen Berrin Çevik ise Rusya'ya çift kişilik bir haftalık tatil kazandı.

Jüri üyeleriyle tanışmak için Doğuş Yayın Grubu'na gelen kazananlar, çok heyecanlı olduklarını ve böylesine eğlenceli bir yarışma düzenlendikleri için Condé Nast Traveller Türkiye'ye teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaya Dart Atanlar Rüya Gibi Tatiller Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement