Durasıllı'da Ramazan Sevinci - Son Dakika
Yerel

Durasıllı'da Ramazan Sevinci

Durasıllı\'da Ramazan Sevinci

Salihli Belediyesi tarafından geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, Durasıllı Mahallesinde iftar yemeği programı düzenlendi.

10.06.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediyesi tarafından geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, Durasıllı Mahallesinde iftar yemeği programı düzenlendi.

Ramazan ayının bütün geleneklerini ilçe merkezi ile mahallelerde yaşatan Salihli Belediyesi'nin Durasıllı Mahallesinde düzenlediği iftar yemeği programına, Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, meclis üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.

Yüzyıllık Ramazan geleneklerinin yeniden canlandırıldığı etkinliklerde, tasavvuf müziğinden ilahilere, geleneksel gösteri sanatlarından, sohbetlere kadar Ramazan'ın bütün güzellikleri, Durasıllı Mahallesinde vatandaşlarla buluşturuldu. Durasıllı Mahallesinde gerçekleştirilen programda, mahalle sakinlerine Tasavvuf Müziği, İlahiler, sohbetler, semazen, Hacivat-Karagöz, gölge oyunu ve sihirbaz gösterileri sunuldu. İftar sonrasında gerçekleştirilen ve özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sihirbaz gösterileri ile yarışmalar çok beğenildi. Yarışmaya katılan tüm çocuklara, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda adına çeşitli hediyeler dağıtıldı. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında programı izleyen tüm konuklara, Salihli Belediyesi tarafından Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ücretsiz ikram edilirken çocuklar da palyaçolar eşliğinde keyifli zaman geçirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Durasıllı'da Ramazan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement