Durdubaş, Haftasonunu Köylerde Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Durdubaş, Haftasonunu Köylerde Geçirdi

Durdubaş, Haftasonunu Köylerde Geçirdi

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, hafta sonunu Devrek köylerini ziyaret ederek geçirdi, vatandaşlarla sohbet etti, yapılan çalışmaları yerinde gördü.

22.07.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, hafta sonunu Devrek köylerini ziyaret ederek geçirdi, vatandaşlarla sohbet etti, yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Durdubaş ilk olarak, Devrek'in Yeniköy, Müfettişler ve Tabaklar köyleri arasında yeni yapılan asfalt yolda incelemelerde bulundu.

Asfaltlama çalışmalarını da yerinde gören Başkan Durdubaş, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi vatandaşlarla sohbet etti. Asfaltsız köy yolu bırakmayacakların dile getiren Başkan Durdubaş, "Sayın Başbakanımızın halkımıza bir sözü var, yolsuz ve susuz köy bırakmayacağız, diye bizler de Başbakanımızın bu ilkesi doğrultusunda Zonguldak genelinde ve Devrek'imizde yolsuz ve susuz köy bırakmayacağız. Bunun içinde ben ve il genel meclisi arkadaşlarımız yaptığımız plan ve programlar çerçevesinde çalışmalarımızı geceli gündüzlü sürdürüyoruz" dedi.

Daha sonra, Tosunlar, Velibeyler, Çağlar, Kabaca, Hüseyinçavuşoğlu, İslamköy köylerinin grup yolunu Beycuma beldesine bağlayan yolda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, yapılan her hizmetin güzel sonuçlar ortaya koyduğunu belirterek; "Köylerimizin yollarını büyük bir hızla asfaltlıyoruz. Bozulan yollar bakıma alınırken, dar yollar genişletilerek rahat bir ulaşım sağlanıyor. Yol bakım çalışmalarının yanında köylerimizin diğer sorunlarını da gidermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş akşam da Durupınar Köyü'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Durupınar Köyü Muhtarı muhterem Benli tarafından verilen iftar yemeğine katılan Durdubaş burada da vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntıları dinledi.

Hükümet olarak her zaman halkın yanında olduklarını belirten Vacit Durdubaş; "Köylerimizin sorunlarını çok yakından biliyoruz. Bizler burada onların sorunlarını vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için varız. Bu konuda hükümet olarak, il özel idaresi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Durdubaş, Haftasonunu Köylerde Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement