Durdurdukları Otobüsü Benzin Dökerek Yaktılar - Son Dakika
Güncel

Durdurdukları Otobüsü Benzin Dökerek Yaktılar

Durdurdukları Otobüsü Benzin Dökerek Yaktılar

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, yüzü maskeli ve silahlı teröristler durdukları belediye otobüsündeki yolcuları indirdikten sonra benzin dökerek ateşe verdi.

06.09.2015 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, yüzü maskeli ve silahlı teröristler durdukları belediye otobüsündeki yolcuları indirdikten sonra benzin dökerek ateşe verdi.

Olay, bugün saat 21.00 sıralarında Asarlık Mahallesi Vali Kutlu Aktaş Caddesi'nde meydana geldi. Silahlı ve yüzü maskeli teröristler 748 numaralı Menemen-Asarlık seferini yapan yolcu otobüsünü durdurarak otobüs şoförü ve yolcularını indirdi. Otobüse benzin dökerek ateşe veren grup daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevre güvenliğini alırken itfaiye ekipleri yanan otobüsü kısa sürede söndürdü. Yanan otobüs kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Durdurdukları Otobüsü Benzin Dökerek Yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.


Advertisement