Durdurulan Araçta Uyuşturucu ve Silah Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Durdurulan Araçta Uyuşturucu ve Silah Yakalandı

Durdurulan Araçta Uyuşturucu ve Silah Yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde polis tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 24 fişek bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ile 7 mermi ele geçirildi.

27.04.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde polis tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 24 fişek bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ile 7 mermi ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Malkara'dan Keşan istikametine seyreden 34 KB 6201 plakalı otomobili Dörtyol Kavşağı'nda durdurdu. Polis, otomobil ve araç içerisinde bulunan C.S. (20), O.Ö. (27) ile F.Ö. (26)'nün üzerinde yaptığı aramada 24 fişek bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ile 7 mermi ele geçirdi. Uyuşturucu madde ve silahlara el konulurken, gözaltına alınan 3 şüpheli sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İşlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlamalarıyla mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli serbest bırakıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Durdurulan Araçta Uyuşturucu ve Silah Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement