Durmaz Annesinin Cenaze Namazını Kıldırdı - Son Dakika
Yerel

Durmaz Annesinin Cenaze Namazını Kıldırdı

Durmaz Annesinin Cenaze Namazını Kıldırdı

Adapazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Durmaz’ın annesi Asiye Durmaz vefat etti.

13.06.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Durmaz'ın annesi Asiye Durmaz vefat etti. Kaynarca Gürpınar Köyü'nde defnedilen anne Asiye Durmaz'ın Cenaze Namazı'nı oğlu Muhammed Durmaz kıldırdı.

Adapazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Durmaz'ın annesinin cenazesine Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Başkan Yardımcıları, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam, Belediye Meclis üyeleri, Söğütlü eski Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Bembirsen İl Başkanı Ahmet Öksüzali, Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Mesut Gökdemir, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

Son günlerde annesinin hastalığı ve tedavi süresi boyunca zor günler geçiren Adapazarı Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Durmaz'ı cenazede yakın dostları ve sevenleri yalnız bırakmayarak destek olmaya çalıştı. Durmaz'ın annesinin cenaze namazını kıldırması sırasında duygulu anlar yaşandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Durmaz Annesinin Cenaze Namazını Kıldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement