Dursunbey'de 5 Bin Fidan Dağıtılacak - Son Dakika
Yerel

Dursunbey'de 5 Bin Fidan Dağıtılacak

Dursunbey\'de 5 Bin Fidan Dağıtılacak

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dursunbey Orman İşletme Müdürü Ahmet Özdemir, Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret ederek fidan hediye etti.

21.03.2017 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Dursunbey Orman İşletme Müdürü Ahmet Özdemir, Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret ederek fidan hediye etti. İlçede orman haftası sebebi 5 bin adet fidan da vatandaşlara dağıtılacak.

Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara fıstık çamı, sedir, defne, mavi servi ve taflan olmak üzere 5 bin fidan hediye edilecek. Dursunbey Orman İşletme Müdürü Ahmet Özdemir, Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan ve tüm resmi kurum amirlerini ziyaret ederek, fidan, İçerisinde karaçam tohumu bulunan geri dönüşümlü kalem, ajanda ve şapka içeren bir paket hediye etti.

Orman İşletme müdürü Ahmet Özdemir, geçtiğimiz Cuma günü ilçeye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun 3 bin 200 adet fidanı vatandaşlara dağıttığını, önümüzdeki Cuma günü ise Orman işletme Müdürlüğü önünde vatandaşlara yaklaşık 2 bin fidan dağıtılacağı belirtti. Orman İşletme Müdürü Ahmet Özdemir, yaptığı açıklamada, orman ve su kaynaklarının korunmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, "Mart ayında önemli haftalar var. Bizde Dursunbey Orman İşletmesi olarak Orman haftasını kutluyoruz. Bir fidanı diktiğinizde 5 yıl sonra çiçekleniyor ve belki de kesilmezse yıllarca yerinde sağlam bir şekilde durabiliyor. Dünyamızda yaşayan Tüm İnsanların bu konuda bilinçli olup, duyarlı davranıp geleceğimiz için fidan yatırımı yapmamız gerekir. Bu anlamda ise tüm resmi kurum amirlerine ve halkımıza 5 bin fidanı halkımıza ücretsiz olarak dağıtmış olacağız" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey'de 5 Bin Fidan Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement