Dursunbey'de Jandarmadan 175. Yıl Ormanı - Son Dakika
Yerel

Dursunbey'de Jandarmadan 175. Yıl Ormanı

Dursunbey\'de Jandarmadan 175. Yıl Ormanı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde jandarmanın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hatıra ormanı oluşturuldu.

23.04.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde jandarmanın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hatıra ormanı oluşturuldu.

Selimağa Mahallesi yakınlarında bulunan ormanlık alandaki fidam dikimine Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kur. Albay Salih Göldal, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, 2012 yılında Bitlis Jandarma Özel Harekatta görevli olan Uzman Jandarma Onbaşı Bilal Güngörmüş'e gazilik madalyası Vali Ahmet Turhan tarafından takıldı.

Vali Turhan, "Bugün bu güzel vatanda, bu güzel bayrağın altında özgürce yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Hiçbir zaman şehitlerimize unutmamız lazım. Şehitlerimizin yakınları bizim için çok değerli. Gazilerimiz seve seve bu vatan uğruna canını feda etmeyi göze almışlar. Bu vatan onların sayesine özgür ve bizler onların sayesinde bu vatanda özgürce yaşıyoruz. Ben şahsınızda gazimizi tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Vali Turhan, Gazi Bilal Güngörmüş'e gazilik rozetini taktıktan sonra bir süre gazi ile sohbet etti. Daha sonra jandarma ormanı için ilk fidan Vali Turhan tarafından dikildi. Programın sonunda protokole ve vatandaşlara lokma ikram edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey'de Jandarmadan 175. Yıl Ormanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement