Dursunbey'de Mahalle Yollarının Yapımına Başlandı - Son Dakika
Güncel

Dursunbey'de Mahalle Yollarının Yapımına Başlandı

Dursunbey\'de Mahalle Yollarının Yapımına Başlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerin yollarını belirlenen program dâhilinde yapmaya başladı.

17.09.2014 15:05  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi Fen işleri müdürlükleri Dursunbey'e bağlı mahallelerde yol yapım çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda İlçeye görevlendirilen yaklaşık 40 kişilik ekip mahalleri bir bine bağlayan yollarda asfalt yapımına başladı. Durabeyler-Kavacı arası ve eski tavşanlı yolu Delice Mahallesi arasında süren çalışmalarda şimdiye kadar toplam yirmi kilometre civarında asfaltlama çalışması yapıldı. Ayrıca Dursunbey'de en çok kullanılan mesire alanları arasında yer alan Pembe Köşk bölgesinde de asfalt çalışması yapan ekiple burada ki bozuk yolu yeniledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Durabeyler Kavacık arasında süren 5 kilometrelik yol yapım çalışmasını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire başkanlığı Dursunbey Şantiye şefi Vacid Kahveciıoğlu'ndan asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Bahçavan, Durabeyler mahallesi girişine kadar yapılan ve Kavacık istikametine doğru devam eden yolun alt zemin malzeme serimi, asfalt serme, sıkıştırma ve döküm işini gerçekleştiren ekiplere de gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Asfaltlama çalışmalarının Delice Mahallesi ile Eski tavşanlı yolunda tamamlandığı bilgisini veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan burada mahalle içi de dahil olmak üzere toplam 14 km yolun tamamlandığı bilgisini verdi. Şantiye şefi Vaid Kahvecioğlu'nun tecrübesinden faydalandıklarını belirten Başkan Bahçavan Büyükşehir ve Dursunbey Belediyesi olarak mahalle yollarının en hızlı şekilde asfaltlanacağını bu kapsamda proje ve programlama çalışmalarının da sürdüğünü belirtti.

Mahalleler arasında yapılan asfaltlama çalışmaları bölge halkını oldukça sevindirirken, yıllardır yapılamayan yollara el atan Dursunbey Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesine hız verilen çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbey'de Mahalle Yollarının Yapımına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement