Dursunbey'de Mustafa Karataş İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Dursunbey'de Mustafa Karataş İzdihamı

Dursunbey\'de Mustafa Karataş İzdihamı

Mustafa Karataş Konferansına Dursunbeyli binlerce vatandaş katıldı.

26.03.2012 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey Belediyesi ve Diyanet-Sen'in ortaklaşa düzenlediği Mustafa Karataş Konferansına Dursunbeyli binlerce vatandaş katıldı. 2 Salonunda yetmediği konferans'ta dışarısıda hınca hınç doldu.

Dursunbey Belediyesi ve Diyanet-Sen'in Dursunbeyli vatandaşlar ile buluşturduğu Kanal 7 ekranlarının sevilen yüzü Mustafa Karataş Dursunbey'de adata bir yıldız gibi karşılandı. Binlerce kişinin saatler öncesinden Kültür Merkezi önüne gelip sıraya girmesi organizatörleri şaşkına çevirirken salon kapılarının açılması ile üst ve alt salon 3 dakika gibi kısa bir sürede hınca hınç doldu. Bir çok vatandaşın aşırı izdihamdan dolayı ezilme tehlikesi yaşadığı konferans'ta salonda yer kalmayınca dışarıyada ses sistemi kurularak vatandaşların Mustafa Karataş'ı burada dinlemesi sağlandı.

Saat 20:30'da yapılması planlanan konferans aşırı ilgiden dolayı saat 20:00'da başlatılırken Salona gelen Mustafa Karataş bir yıldız gibi dakikalarca alkışlandı. Salonu selamlayan Mustafa Karataş protokolle selamlaşırken Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz hocayı ayakta karşıladı. Konferansa Belediye Başkanının yanısıra Dursunbey Ak Parti ilçe Başkanı Halil Demir, Dursunbey Müftüsü Nihat Sevil ve sendika yetkilileride yer aldı. İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Kuran tilaveti ile sürerken daha sonra Diyanet Sen Balıkesir temsilcisi ve Dursunbey Müftüsü Nihat Sevil birer konuşma yaptı. Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Ergenç'e katkılarından dolayı teşekkür eden Diyanet Sen temsilcileri program için gelen vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Daha sonra Mustafa Karataş'ın biyografisi salona okunurken Hoca İslamda Çocuk eğitimi adlı konferansını vermek için sahneye davet edildi. Sahneye alkışlar ile çıkan Mustafa Karataş salondaki aşırı ilgiden dolayı tüm Dursunbeyli vatandaşlara teşekkürlerini sunarken kendisini ayakta dinleyen binlerce kişi için bende size ayakta anlatacağım oturmayacağım dedi. Daha sonra konferansına geçen Mustafa Karataş Çocuk eğitimi ile ilgili püf noktalarını katılımcılara anlattı. Yaklaşık 1 saat süren konferans'ta hem alt hem üst salon adeta terlerken salonda bir çok kişi zor nefes almasına rağmen salonu terk etmedi.

Konuşmalarının sonunda Dursunbey'in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Mustafa Karataş Dursunbeyli Latif Özer Hoca'ya ve Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'a Dursunbey'li vatandaşlar ile buluşturduğu için teşekkürlerini sundu.

Mustafa Karataş'a Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ve Dursunbey Müftüsü Nihat Sevil tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.Programın sonunda kitaparını imzalayan Mustafa Karataşın kitapları kısa sürede tükenirken vatandaşlar fotoğraf çekilmek için adeta sıraya girdi. Son olarak Dursunbey'in manevi duygularını kaybetmeyen bir ilçe olduğunu belirten Karataş ilginin bunu gösterdiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbey'de Mustafa Karataş İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement