Dursunbey Sanayisinde Yangın - Son Dakika
Güncel

Dursunbey Sanayisinde Yangın

Dursunbey Sanayisinde Yangın

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde bir marangoz dükkanında çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

12.10.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bir marangoz dükkanında çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sularında henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı Aşağı Sanayi Tabakhane Camii yanında bulunan Recep Çınar isimli vatandaşın ahşap doğrama dükkanında yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar hemen polis ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine giden Balıkesir Büyükşehir itfaiyesine bağlı bir araç alevlere ilk müdahaleyi yaptı. Ahşap binayı saran alevlere müdahale yetersiz kalınca İtfaiyeye ait diğer söndürme araçları ve orman işletmesinden bir arazöz yangına müdahale etti.

Alevler yan tarafta bulunan diğer binaları da tehdit ederken, yangında ahşap doğrama dükkanı tamamen kül oldu. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken iş yerinde ciddi anlamda maddi hasar meydana geldi. Yangına itfaiye ekipleri yan tarafta bulunan binanın çatısından ve içeriden müdahale ederken yangın güçlükle kontrol altına alınabildi.

Yangın çevrede bulunan diğer iş yerlerine dağılmadan itfaiye ekiplerinin büyük çabası sonucu söndürülürken iş yeri sahibi ve eşi çaresiz bakışlarla yangını izledi. Alevlerin söndürülmesinin ardından iş yeri içinde bulunan yangın söndürme tüplerinin adeta bomba gibi patladığı gözlemlendi. İtfaiye ve polis yangın ile ilgili inceleme başlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dursunbey Sanayisinde Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement