Dursunbey-Simav Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Dursunbey-Simav Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı

Dursunbey'in yıllardır büyük sorunu olan ve 25 yerleşim birimini ilgilendiren Simav grup yolunda asfalt çalışmalarına başlandığı bildirildi.

12.05.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey'in yıllardır büyük sorunu olan ve 25 yerleşim birimini ilgilendiren Simav grup yolunda asfalt çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda temel ve alt temel malzeme serpme işlemi yapılıyor.

Önümüzdeki günlerde asfaltlama işlemi başlayacak yolda incelemelerde bulunan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Dursunbey-Simav yolundaki çalışmaların yaklaşık bir ay süreceğini belirten Bahçavan, yolun 18 kilometrelik bölümünün asfaltlanacağını söyledi.

Yolun, Dursunbey'e bağlı 25 mahallenin ulaşımının yanı sıra iki ilçeyi birbirine bağlaması nedeniyle önem taşıdığını ifade eden Bahçavan, "Bu yoldaki çalışmaların başlamasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'la bir görüşme gerçekleştirdik. Bu yolun bu yıl Balıkesir'de başlanan ilk asfalt çalışması oldu. 18 kilometrelik asfalt çalışmasının ardından sonbaharda ve önümüzdeki yıl yolun diğer kısımlarının da tamamlanarak Simav yolu sorunu çözülmüş olacak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dursunbey-Simav Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement