Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral - Son Dakika
Güncel

Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral

Hakkari, Mardin ve Şırnak’ta terörle mücadele eden polis ve askerlere destek vermek amacı ile Dursunbey Farâbi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin organizesi ve Dursunbey Belediyenin desteği ile 25 koli lokum bölgeye gönderildi.

26.04.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari, Mardin ve Şırnak'ta terörle mücadele eden polis ve askerlere destek vermek amacı ile Dursunbey Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin organizesi ve Dursunbey Belediyenin desteği ile 25 koli lokum bölgeye gönderildi.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesi Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri toplum hizmeti ve sosyal etkinlikler kapsamında; Güneydoğu'da, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle, kahramanca mücadele eden Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat birliklerine moral ve destek vermek amacıyla düşledikleri projeyi hayata geçirdiler. Öğrenciler bu kapsamda Hakkari, Şırnak ve Mardin'de sekiz ayrı birlikte görev yapan asker ve polislere yazdıkları mektuplar ile birlikte, kendi aralarında topladıkları bağışlarla aldıkları 800 kilogram lokumu yapılan törenle yolladılar.

Okul bahçesinde gerçekleşen törene Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanı Ali Aygüzer, Emniyet Müdürü Erol Akar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Ömer Faruk Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Belediye Meclis üyesi Vacit Kahvecioğlu, Okul Müdürü Ahmet Köse ve öğretmenler katıldı. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar'ın duyarlı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etmesinin ardından yine Kaymakam Yaşar Aksanyar tarafından dua edildi. Duaların ardından ise Dursunbey Belediyesinin sponsorluğunda lokumlar kargolanarak Güneydoğu'da belirlenen 8 ayrı birliğe sevk edildi.

Okulun rehber öğretmeni Gökhan Şenoğlu proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yapılan projede öğrencilerimiz, bizlerin güvenliği için canla başla mücadele edip, vatanımızı hainlerden temizlemeye çalışan kahraman asker ve polislerimize manevi destekte bulunmayı ve onlarla gurur duyduğumuzu hissettirip asker ve polisimize moral vermeyi amaçlamışlardır. Bu projede öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve hediyelerin kargoya verilmesi esnasında bizzat gelerek desteklerini esirgemeyen; Kaymakamımız Yaşar Aksanyar'a, bize büyük destek sağlayan ve kargo bedelini üstlenen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Komutanlarımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, AK Parti İlçe Teşkilatına, PTT Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Okulun Hemşirelik bölümü öğrencilerinden Mine Karyağar ve Rümeysa Başdemir de Güneydoğu'da canla başla teröristler ile mücadele eden kahraman Türk asker ve polislerine moral olarak destek olmak istediklerini söylediler. Bedenen orada olamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden öğrenciler, manen güvenlik güçleri ile birlikte olduklarını söylediler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dursunbeyli Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Advertisement