Duruay Stantlarda Vatandaşla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Duruay Stantlarda Vatandaşla Buluştu

Duruay Stantlarda Vatandaşla Buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 11. Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nin ikinci gününde de stantları bir bir gezerek vatandaşlarla buluştu.

22.09.2014 09:04  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 11. Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği'nin ikinci gününde de stantları bir bir gezerek vatandaşlarla buluştu.

Birbirinden değerli el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantların ziyaret ederken, yöresel yiyecekler de Başkan Duruay ve stant ziyaretçilerine ikram edildi.

STANTLARA ZİYARETÇİ AKINI

Vatandaşların akın ettiği stantlarda sergilenen ürün ve lezzetler büyük ilgi görürken, Başkan Duruay ise beraberinde AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Başer, AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Turay Aksoy, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Demirci ve İsmail Kara, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkan ve Temsilcileri, Belediye Birim Müdürleri de Kültür ve Sanata Sokağı'nda ki stantları ziyaret etti.

Başkan Fatih Duruay, ziyaret ettiği Sanat ve Kültür Sokağı stantlarında çömlek ve ebru yaptı, cağ kebap kesti misafirlere ikram etti. Yumurta oyma sanatını denedi, kum sanatından yapılan tabloları hayranlıkla izledi. Cam işleme tekniğiyle yapılan işlemelere ilgi gösterdi. Başkan Duruay aynı zamanda el emeği göz nuru ile yapılan sanat eserleri stantlarından da bol bol alış veriş yaparak şenliği gezmeye gelen misafirlere stantlardan aldığı ürünlerini hediye etti. Hemşeri derneklerinin ürünlerle ilgili aktardığı bilgileri de can kulağı ile dinleyen Başkan Duruay, stant sahipleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Duruay Stantlarda Vatandaşla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement