Düşen Düzenek Dolandırıcıların Oyununu Bozdu - Son Dakika
Güncel

Düşen Düzenek Dolandırıcıların Oyununu Bozdu

Düşen Düzenek Dolandırıcıların Oyununu Bozdu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir ATM’ye yerleştirilen düzenek, bir müşterinin kartıyla beraber düşünce dolandırıcıların oyunu bozuldu.

18.08.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir ATM'ye yerleştirilen düzenek, bir müşterinin kartıyla beraber düşünce dolandırıcıların oyunu bozuldu.

Olay, saat 20.30 sıralarında Orhangazi Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında bulunan bir banka ATM'sinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir fabrikada çalışan U.D. banka hesabını kontrol etmek üzere ATM'ye geldi. İşlem yaptıktan sonra, ATM'ye yerleştirilen düzenek de kartla birlikte yerinden çıktı. Altında bir başka kart yuvası daha olduğunu fark eden U.D. polis ekiplerine haber verdi. Şans eseri dolandırıcılara para kaptırmaktan kurtulan U.D. bankanın müşteri hizmetlerini arayarak durumla ilgili bilgi verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yerinden çıkan kart yuvasının, bankamatikte işlem yapılan kartların numaralarını kopyalamak üzere hazırlanmış çipli düzenek olduğunu belirledi.

Düzeneğe el koyan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düşen Düzenek Dolandırıcıların Oyununu Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement