Düşen Uçakta Hayatını Kaybeden Tiaguinho, Baba Olacağını Yeni Öğrenmişti - Son Dakika
Spor

Düşen Uçakta Hayatını Kaybeden Tiaguinho, Baba Olacağını Yeni Öğrenmişti

Baba olacağı haberini takım arkadaşları tarafından öğrenen ve sevinçten havalara uçan Tiaguinho, Kolombiya'da düşen uçaktaydı ve hayatını kaybetti.

29.11.2016 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chapecoense takımını taşıyan uçağın trajik kazasının ardından Brezilya basınından yürek burkan bir ayrıntı daha geldi...

BABA OLACAĞI HABERİNİ ALMIŞTI

Kazada hayatını kaybeden oyunculardan Tiaguinho'nun geçtiğimiz hafta hayatının en güzel haberlerinden birini aldığı ve bunu sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntüler ortaya çıktı.
Videoda, eşi Gilmara Marins'in hamile olduğu haberini alan 22 yaşındaki oyuncu, baba olacak olmanın sevincini arkadaşları ile paylaşıyor.

Geçtiğimiz hafta baba olacağı haberini alan Tiaguinho, kazada hayatını kaybeden 76 kişiden biri oldu...

8 OYUNCU KAFİLEDE YER ALMIYORDU...

Chapecoense takımında bazı oyuncuları sakatlıklar, cezalar nedeni kadroda yar almadı. Bu isimler ise; Baby, Demerson, Marcelo Boeck, Andrei, Hyoran, Martinuccio, Nivaldo ve Rafael Lima olduğu belirtildi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre uçakta 95 kişinin olması bekleniyordu ama düşen uçakta 72 kişi vardı. Bunların 48'i Chapecoense takımı kafilesi, 21 gazeteci, 3 misafir ve cabin görevlilerinden oluştuğu bilgisi veriliyor.

Düşen Uçakta Hayatını Kaybeden Tiaguinho, Baba Olacağını Yeni Öğrenmişti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Düşen Uçakta Hayatını Kaybeden Tiaguinho, Baba Olacağını Yeni Öğrenmişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement