Düzce Belediye Başkanı Keleş, Hakkari'de - Son Dakika
Güncel

Düzce Belediye Başkanı Keleş, Hakkari'de

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari'de eksiklerin biran önce tamamlanması konusunda ciddi bir çalışma başlatacaklarını bildirdi.

23.11.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari'de eksiklerin biran önce tamamlanması konusunda ciddi bir çalışma başlatacaklarını bildirdi.

Keleş, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirilen Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ile kenti gezerek incelemelerde bulundu.

Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partisinin genel merkezi tarafından Hakkari'deki çalışmalara refakat etmek amacıyla görevlendirildiğini söyledi.

Kent merkezinde yaptıkları incelemede birçok eksik gördüklerini belirten Keleş, "Hakkari'de eksiklerin biran önce tamamlanması konusunda ciddi bir çalışma başlatıyoruz. İki koldan çalışıyoruz. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi önemli bir teknik heyet görevlendirdi. Onlar geldiler yapılması gereken işlerle ilgili eksiklikleri tespit ettiler. Biz de bunların koordinasyonunun sağlanması konusunda görevlendirildik ve bu koordinasyonu sağlayacağız." dedi.

Keleş, Hakkari'nin biran önce kesintisiz içme suyuna kavuşturulması gerektiğini dile getirdi.

"Doğal gaz getirilmeli"

Kentte su, kanalizasyon ve arıtma tesisi gibi alt yapı çalışmalarının bitirilmesi gerektiğine işaret eden Keleş, şöyle konuştu:

"Tespit ettiğimiz önemli bir sorun da doğalgaz. Hakkari çukur bir bölgede, etrafı dağlarla çevrili olduğu için ciddi bir hava kirliliği var. Bu hava kirliliğinin yok edilmesi için öncelikle bu şehre doğalgaz getirilmesi lazım. Tespitlerimiz arasında Hakkari'nin sosyal yaşamının yükseltilmesi için yapılması gerekenler var. Hakkari'nin merkezinde bulunan karayollarına ait büyük bir araziyi inşallah devralarak, Hakkari Belediyesine devrederek, orada çok büyük bir mega park planlıyoruz."

Keleş, gelecek yıl Hakkari'deki tüm cadde ve sokakların asfaltlanacağını da bildirdi.

Hakkari'nin gelecekte kendisinden çok ciddi anlamda söz ettireceğini vurgulayan Keleş, "Tabii Hakkarililerin buna yardımcı olmaları çok büyük önem arz ediyor. Öncelikle vatandaşlarımızın bu yapılan hizmetlerin yapımı noktasında katkı sağlaması, bu hizmetlerin önünü açması, kolaylık sağlaması, bunları desteklemesi çok önemli." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce Belediye Başkanı Keleş, Hakkari'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement