Düzce Belediye Başkanı Keleş'in Makam Arabası İsyanı - Son Dakika
Güncel

Düzce Belediye Başkanı Keleş'in Makam Arabası İsyanı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in makam arabasıyla ilgili açıklamalar yaptığı video, 'Düzce Belediye Başkanı'nın Dramı' başlığıyla sosyal medyada yayıldı.

02.03.2016 10:36  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş pahalı ve lüks bulunan makam aracıyla ilgili eleştirilere " Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar belediye başkanları Audi'ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı'nın da en doğal hakkı" diye yanıt verdi. Başkanın konuşması sosyal medyada çok konuşuldu.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in 650 bin liraya aldığı öne sürülen makam otomobili tartışma konusu olmuştu. Başkan Keleş'in makam aracıyla ilgili eleştirilere yanıt verdiği video kaydı sosyal medyada çok konuşuldu.

"PASSAT MI ÇEKEYİN YANLARINA"

Keleş, sosyal medyaya düşen video kaydında "İstanbul Valisi 'S350'ye biniyor. Hakkari Valisi de 'S350'ye biniyor o zaman nasıl Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar Belediye Başkanları Audi'ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı'nın da en doğal hakkı. Herkes Audi'yle gelsin ben Passat mı çekeyim yanlarına" diye konuşuyor.

"DÜZCE BAŞKANI PASSAT'LA MI GELSİN İSTİYORSUNUZ"

Keleş konuşmasında şunları dile getiriyor:

"Eğer bir toplantı varsa yurt dışı toplantısı varsa, Düzce Belediye Başkanı olarak benim davet edilmediğimi duyarsanız, buna sevinmeyin üzülün. Davet edildiğini duyarsanız da, Düzce belediye başkanının uluslararası ölçekte de etkili olduğunu sizin adınıza orda bulunduğunu lütfen unutmayın. Sizleri temsil ediyoruz sonuçta. Mesela araba meselesinde de aynısını söyledim. Sizler şöyle bir tablo mu istiyorsunuz: "Tüm belediye başkanları Mercedes'le, Audi ile gelsin; Düzce Belediye Başkanı Passat'ta gelsin. Bunu istiyorsanız Passat'da bineriz. Benim için çok önemli değil. Ama temsil makamındaki insanlar, sizleri temsil edenler, gerekli olanları yapmalı. Bazı şeyler zorunluluktur. Bunları lüks, sefahat için yapmıyoruz. Düzce'nin imajını ortaya koymak için yapıyoruz."

BAŞKAN'A SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GELDİ




VATANDAŞIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Sosyal medyaya düşen bu konuşma olay oldu. Fiyatları 100 - 200 bin TL arasında değişen Passat marka otomobili küçümseyen belediye başkanının açıklamasına vatandaş tepki gösterdi.

650 BİN LİRALIK MAKAM ARACI TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Düzce Belediyesi'nin 140 milyon TL borcu olmasına rağmen Düzce Belediyesi'ne bağlı YEYPAŞ isimli şirketin 650 bin TL değerinde Audi marka makam otomobili alması kentte tepkilere neden olmuştu. (Kaynak: Milliyet)

Düzce Belediye Başkanı Keleş\'in Makam Arabası İsyanı

Son Dakika Güncel Düzce Belediye Başkanı Keleş'in Makam Arabası İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • kartel: uçak al ancak keser seni 23 0 Yanıtla
  • cemil: itibar lux araçla olmuyor avrupa da bisiklete biniyorlar zavalli. 13 0 Yanıtla
  • trajikomik: Bizimkisi ayranı yok içmeye...hesabı.bakalim daha neler gorecez. 11 1 Yanıtla
  • vatandas: Padişah ım çok yaşa. Oy verenlere kapak 11 0 Yanıtla
  • ping: vay be ulan memleketin haline bak ne kafasi yasio millet anlamadım 10 0 Yanıtla
  • Turk: ALLAH BELANIZI VERSİN .SİZLERİ O MAKAMA MİLLETİ RAHAT ETTİRESİNİZ DİYE GETİRDİ MİLLETİN SIRTINA BİNİN DİYE DEGİL 9 0 Yanıtla
  • retrev: Durum vahim , koyun çok boşver helikopter al ister 9 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Balık baştan kokar.. Cumhurbaşkanı, hükümet inançlı insanlar diyoruz, gelin görün ki en tutumlu olması gereken insanlar lüksün israfın içinde yüzüyorlar.. İsraf etmeyin diyen vatandaşın yüzüne de çemkiriyorlar. Ayıptır ayıp.. Ak partiye oy veren bir seçmen olarak hiç fikrini benimsemediğim Ecevitin tutumlu halini arıyorum 9 0 Yanıtla
  • Sebastian: ne güzel bir makam ye kürküm ye.Ya size reno symbol bile fazla sen bana hizmet vereceksin BEN HALKIM beni görünce ayağa kalkacaksın nasıl bir şeyle böyle kafa yapabiliyorsunuz merak içindeyim passatmış audiymiş Allahım sen büyüksün 9 0 Yanıtla
  • deniz: hiç öşmücek gibi yaşıyanlara şaşırıyorum bir gün öleceyiz o tüyü bitmemiş yetim haklarının hesabını gerçek dünyada çok kötü ödüceksiniz burası yalan dünya insanlar ekmek parası dulamıyor yüce rabbim işini bilir siz ve sizin gibiler yüce rabbime havale 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement