Düzce Belediye Başkanı Keleş'ten Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Düzce Belediye Başkanı Keleş'ten Bilgilendirme Toplantısı

Düzce Belediye Başkanı Keleş\'ten Bilgilendirme Toplantısı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in belediye faaliyetleriyle ilgili AK Parti Düzce il teşkilatına brifing verdi.

11.10.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in belediye faaliyetleriyle ilgili AK Parti Düzce il teşkilatına brifing verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Erguvan Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Başkan Keleş ile AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile partinin il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı belirtildi.

Açıklamada, katılımcılara Düzce Belediyesi eliyle yapılan çalışmalar, projeler ve yatırımlar hakkında bilgi veren Keleş'in şu ifadelerine yer verildi:

"Şehir içi ulaşımın en önemli aksını oluşturan İstanbul Caddesi'nin yalnızca yayalara açılması için detaylı bir çalışma yürütüyoruz. Bu konuda çeşitli taraflarla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Kamuoyu yoklaması yapıyoruz. Herkesin olumlu karşıladığı hatta en kısa sürede trafiğe kapatılmasını talep ettiklerini söyleyebilirim. Ancak trafiğin şehir merkezindeki alternatif akslara dağılmasını sağlamak için bir geçiş sürecine ihtiyaç duyuyoruz. Bu anlamda caddenin ilk etapta yalnızca hafta sonu kapatılmasını düşünüyoruz. Bu şekilde hem vatandaşların talebine cevap vermiş olacağız hem de sürücülerin alışmasını ve farklı güzergahları kullanmalarını sağlayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce Belediye Başkanı Keleş'ten Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement