Düzce Belediyeler Birliği Üyeleri Seçildi - Son Dakika
Yerel

Düzce Belediyeler Birliği Üyeleri Seçildi

Düzce Belediyeler Birliği Üyeleri Seçildi

Düzce'de bulunan 10 belediyenin Türkiye Belediyeler Birliğinde Düzce'yi temsil edecek delegelerin seçimi yapıldı.

24.04.2014 17:04  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de bulunan 10 belediyenin Türkiye Belediyeler Birliğinde Düzce'yi temsil edecek delegelerin seçimi yapıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında toplanan Düzce ve ilçeleri belediye başkanları ve meclis üyeleri toplantısına Ankara'da bulunduğu için Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit hariç bütün belediye başkanları katıldı. Toplantıda İl, ilçe ve belde meclislerine üye olan 118 meclis üyesinden ise sadece 68'i toplantıda hazır bulundu.

Mehmet Keleş'in toplantıda Katı atık tesisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Keleş, tesislerin yarısının tamamlandığını, bugüne kadar firmaya herhangi bir ücretin ödenmediğini acilen ödemenin yapılması gerektiğini belirterek, "Ben 25 Nisanda Ankara'da olacağım ve bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapacağım. Bu kapsamda bakanlığın bu tesis için 6,5 milyon TL vermesi planlanmış. Bunu isteyeceğiz. Bizim belediyemiz maddi olarak çok sıkıntılı. Diğer belediyelerde de aynı durum olabilir. Bu nedenle bakanlıktan acilen parayı alıp yüklenici firmaya parayı vermeliyiz ki adamlarda işlerini kısa sürede bitirebilsinler" dedi.

Belediyeleri birliğinin oluşumu üzerine yapılan teknik açıklamaların ardından Türkiye Belediyeler Birliği delege seçimine geçildi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in doğal delege olarak doğrudan katıldığı birlik için, belediye başkanlarını temsilen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz seçilirken, meclis üyelerini temsilen de Düzce Belediye Meclis Üyesi Miktat Çelebioğlu oy çokluğu ile asil üyeliklere seçildi. Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan'da yedek üyeliğe seçildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Belediyeler Birliği Üyeleri Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement