Düzce Belediyesi'ne Ambulans Jesti - Son Dakika
Yerel

Düzce Belediyesi'ne Ambulans Jesti

Düzce Belediyesi\'ne Ambulans Jesti

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nden Düzce Belediyesi’ne hibe edilen ambulansın anahtarı Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan tarafından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teslim edildi.

26.02.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü'nden Düzce Belediyesi'ne hibe edilen ambulansın anahtarı Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan tarafından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e teslim edildi. Başkan Keleş, Düzce Belediyesi'nin sağlık alanında verdiği hizmetlerin yeni ambulans ile daha kaliteli hale geleceğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce'ye tahsis edilen ambulansların ardından Düzce İl Sağlık Müdürlüğü de belediyelere katkı sağlamak amacıyla çeşitli düzenlemeler gerçekleştiriyor. Düzce Belediyesi'nin yürüttüğü sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak amacıyla Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Düzce Belediyesi'ne bir ambulans hibe edildi. Hasta nakil işlemlerinde kullanılacak olan ambulansın anahtarı, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan tarafından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e teslim edildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Düzce Belediyesi olarak yürütmüş olduğumuz sağlık hizmetlerimiz var. Düzce'den başka illere gidecek olan hastalar için hizmet veriyoruz. Bugün Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce Belediyesi'ne hibe edilen bu araç bugün itibariyle Düzce'nin, Düzcelilerin hizmetinde kullanılacak. Böylelikle Düzce Belediyesi'nin sağlık alanındaki hizmet kalitesi arttırılmış olacak" dedi ve Sağlık Bakanlığı'na, Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ise bir araçla başlayan hizmetin devamının geleceğine dikkat çekerek hibe edilen ambulansların Düzce'ye ve Düzceli vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Belediyesi'ne Ambulans Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement