Düzce'de Ak Partililer Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika
Politika

Düzce'de Ak Partililer Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Düzce\'de Ak Partililer Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Ak Parti Düzce İl ve İlçe Teşkilatları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

28.01.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Düzce İl ve İlçe Teşkilatları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Partililer, suç duyurusu dilekçelerini Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etti. Adliye önünde basın açıklaması yapan AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, yaklaşık 500 partilinin CHP Lideri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu, bu sayının daha da artacağını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarında ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı çirkin tavrını sürdürdüğünü belirten Arslan, "Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret etmeye devam ederek Cumhurbaşkanımızı diktatörlükle, diktatör bozuntusu olmakla, şeref ve namus kavramını ayaklar altına almakla, şeref ve namus kavramını bilmemekle, namussuz ve şerefsiz olmakla itham etmiştir" dedi. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Düzce'de Ak Partililer Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement