Düzce'de Bayramın Bilançosu - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Bayramın Bilançosu

Düzce\'de Bayramın Bilançosu

Düzce’de bayram tatili boyunca meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

31.07.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de bayram tatili boyunca meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

Ramazan Bayramı tatilini kapsayan 25 Temmuz ile 30 Temmuz arasında ki dönemde tüm uyarılara rağmen bazı dikkatsiz sürücüler kazalara neden oldu.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme İstasyonu sorumluluk sahası içerisinde 6 günlük tatil döneminde 28 kaza meydana geldi. Bu kazalardan 1'si ölümlü kaza olarak tutanaklara girerken 1 kişi hayatını kaybetti. 6 yaralamalı trafik kazasında 13 kişi yaralandı. 21 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi denetim sınırları içerisinde 16 kaza meydana geldi. Bu kazalardan 1'si ölümlü oldu ve yine 1 kişi hayatını kaybetti. 9 yaralamalı trafik kazasında 10 kişi yaralandı. 6 maddi hasarlı kaza yaşandı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi sorumluluk sahası içerisinde ise bayram tatili boyunca 8 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı.

Sonuç olarak 6 günlük bayram tatili boyunca polis ve jandarma bölgelerinde 52 kaza meydana geldi. Kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi ise yaralandı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Bayramın Bilançosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement