Düzce'de Kaza: 5'i Ağır 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Kaza: 5'i Ağır 8 Yaralı

Düzce\'de Kaza: 5\'i Ağır 8 Yaralı

Akçakoca-Düzce karayolunun Tepeköy mevkii köprülü geçişte meydana gelen ve iki aracın kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

21.11.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca- Düzce karayolunun Tepeköy mevkii köprülü geçişte meydana gelen ve iki aracın kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Akçakoca'dan Düzce istikametine seyir halinde olan 54 VH 624 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bir anda karşı şeride geçen ve yoldan gelen diğer arabaların arasına giren otomobil, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 67 TS 855 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpma sonrasında savrulan ve yol kenarında park halinde olan bir TIR'ın dorsesi ile 67 plakalı araç arasında sıkışan 54 plakalı otomobildekiler ise bulundukları yerde sıkıştılar. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince, iki araç içerisinde sıkıştıkları yerden kurtarılan 5 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin arından ambulanslarla Akçakoca ve Düzce'de çeşitli hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

Kaza da 5'i ağır 8 kişi yaralanırken emniyet ekipleri yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı olan Akçakoca yolunu, araçların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak trafiğe açtı. Emniyet ve ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Kaza: 5'i Ağır 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Genco0781: Bir yol heyelani 2sene surerse bu kazalar kisin daha cok olur ben ordan surekli gecerken korkarak geciyodum bu kazayi yasamamak icin 0 0 Yanıtla

Advertisement