Düzce'de Sağanak Köprü Yıktı - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Sağanak Köprü Yıktı

Düzce'nin Yığılca ilçesinde, sağanağın ardından su seviyesinin yükseldiği Aksu köyü mevkisindeki derenin üzerinde bulunan köprü yıkıldı.

26.06.2015 13:15  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Yığılca ilçesinde, sağanağın ardından su seviyesinin yükseldiği Aksu köyü mevkisindeki derenin üzerinde bulunan köprü yıkıldı.

Alınan bilgiye göre, Yığılca-Düzce karayolu Aksu köyü mevkisinde bulunan derenin su seviyesi aşırı yağış sebebiyle yükseldi. Bunun sonucunda, yeni bağlantı yolu çalışmaları kapsamında il merkezine ulaşımın sağlanması için dere üzerine geçici olarak yapılan köprü çöktü.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AA muhabirine, yağışların ilçede sabah saatlerinde etkili olduğunu belirtti.

Aksu mevkisinde bulunan deredeki su seviyesinin yükseldiğini aktaran Yiğit, "Düzce ile ilçemiz arasında yeni bağlantı yolu çalışmaları uzun zamandır devam ediyordu. Çalışmalar kapsamında Aksu mevkisinde daha önce bulunan köprüyü yenilenmesi için yıktık. İl merkezine ulaşımın sağlanması adına yıkılan köprünün yerine geçici bir köprü inşa ettik. Aşırı yağışlar nedeniyle bu geçici köprü yıkıldı. Bölgede gerekli tedbir alındı. Düzce-Yığılca ulaşımı için sürücüler şu anda Kırık köyü bağlantı yolunu kullanıyorlar" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'de Sağanak Köprü Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement