Düzce'de Şiddetli Rüzgar - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Şiddetli Rüzgar

Düzce\'de Şiddetli Rüzgar

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar devrildi ve bazı evlerin çatıları uçtu.

21.09.2016 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar devrildi ve bazı evlerin çatıları uçtu.

Gece geç saatlerde başlayan ve hızı saatte 70 kilometreye ulaşan rüzgarın neden olduğu hasarın boyutları, günün aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Kuvvetli rüzgar, Osmaniye Mahallesi'nde büyük çapta hasara yol açtı, Karadeniz'de dalgaların boyu 4 metreyi aştı. İlçede kısa süreli dolu yağışı oldu.

Bazı ağaçların devrilmesi sonucu yollar kısa süreli ulaşıma kapandı, enerji nakil hatlarındaki arızalar nedeniyle ilçeye yaklaşık iki saat elektrik verilemedi.

Rüzgarla etkili olan sağanak yüzünden küçük çaplı su baskınları meydana geldi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şiddetli rüzgarın ilçede hasara yol açtığını söyledi.

Yemenici, "İlçede birçok evin çatıları uçtu, bir kişi yaralandı. Osmaniye Mahallesi'nin yüksek kesimine hortum vurduğunu tahmin ediyoruz. Orada hasarın büyük olduğunu biliyoruz. Elektrik kesintileri olduğu için hasar tespit çalışmalarını gündüz yapacağız. Tüm ekiplerimiz şu anda görevlerinin başında ve çalışmalarına devam ediyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de Şiddetli Rüzgar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement