Düzce'de Trafik Kazaları - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Trafik Kazaları

Düzce\'de Trafik Kazaları

Düzce’de D-100 karayolunda 3 aracın karıştığı kazalarda 2 si çocuk toplam 11 kişi yaralandı.

24.08.2014 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de D-100 karayolunda 3 aracın karıştığı kazalarda 2 si çocuk toplam 11 kişi yaralandı. 400 metre ara ile meydana gelen kazalarda karayolunda trafik uzun süre tek şeritten verildi. Can pazarının yaşandığı kazalar sonrası trafiği açmak için trafik polisleri uzun süre uğraştı.

İlk kaza, D-100 karayolu Sakarya Düzce arasında Kapıcı kavşağı mevkiinde meydana geldi. Yasemin İ.'nin kullandığı 81 BG 677 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arkasından gelen Ali Ufuk A.'nın kullandığı 81 GD 403 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 2 otomobil de yol kenarına savruldu. Kazada 81 BG 677 plakalı otomobilde bulunan sürücü Yasemin İ. ve çocukları 11 yaşındaki B.İ. ve 12 yaşındaki B.İ. ile 81 GD 403 plakalı otomobilde bulunan sürücü Ali Ufuk A., Baran S., Nizamettin Ç. ve Ali Y. yaralandı. Yaralılar 112 ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

İlk kazaya 400 metre kala meydana gelen diğer kazada ise Engin Y.'nin kullandığı 81 AG 882 plakalı otomobil, önündeki kaza nedeniyle yavaşlayınca Yunus T.'nin kullandığı 81 AZ 399 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, orta refüje çarparak yan yattı. Arkasından gelen Yücel S.'nin kullandığı 81 ER 190 plakalı otomobil de yan yatan araca çarparak durabildi. Bu kazada ise 81 AG 882 plakalı araç sürücüsü Engin Y., 81 AZ 399 plakalı aracın sürücüsü Yunus T. ve araçta bulunan Hanife T. ile 81 ER 190 plakalı araç sürücüsü Yücel S. yaralandı. Yaralılar 112 ekiplerinin kaza yerinde yaptığı müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Trafik ekipleri 2 kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

D-100 UZUN SÜRE TEK ŞERİTTEN İŞLEDİ

Peş peşe meydana gelen kazaların ardından D-100 karayolu Kapıcı Sapağı'nda trafik uzun süre tek şeritten verildi. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu kaza yerinde trafik ekipleri, akışı sağlayabilmek için yoğun çalışma içerisine girdi. Araçların yoldan kaldırılması ile araç kuyrukları azalırken, trafik ekipleri de yolda temizleme çalışmasını yine kendileri yaptı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı
    23:36 Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • TİKA, Tacikistan'daki ıslahevinde kalan çocuklara konser verdi
    23:29 TİKA, Tacikistan'daki ıslahevinde kalan çocuklara konser verdi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) organizasyonuyla, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de bulunan ıslahevinde kalan çocuklara dünya klasikleri ve Türk sanatçıların bestelerinden oluşan bir konser verildi. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Doç. Dr. Lelya Bayramoğulları'nın sunduğu konser, TİKA tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlendi. Bayramoğulları, etkinlikte Tacik eseri de icra ederek büyük beğeni topladı. Konser, çocuklar arasında unutulmaz bir deneyim olarak değerlendirildi.

  • İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti
    23:24 İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sanayi esnafının yol verme kavgasında taraflardan birisinin 8 kez bıçakladığı yaralıya, yanındaki diğer şahıs da tabancayla ateş etti. Mermilerin isabet etmediği yaralı, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

  • Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Altındağları bölgesi geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
    23:23 Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Altındağları bölgesi geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

    Şırnak Valiliği, Altındağları bölgesindeki güvenliği sağlamak amacıyla 15 gün süreyle geçici özel güvenlik bölgesi ilan etti. Vatandaşların can ve mal güvenliği için bahse konu bölgelere giriş yasaklandı.

  • Erzincan'da çıkan arazi yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    23:23 Erzincan'da çıkan arazi yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Erzincan'ın Yeniköy Kilimli Köyü'nde çıkan arazi yangını, köylülerin durumu bildirmesi üzerine Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda, yangın kontrol altına alınarak yerleşim alanlarına sıçraması önlenmiştir.

  • Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor
    23:18 Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor

    Bursa'da yaşayan Rahim Çakmak ve ailesinin papağanı, müzik çalınması ve komut verilmesiyle ilginç hareketler sergiliyor. Çakmak'ın papağanının videoları sosyal medyada çok izleniyor ve takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.


Advertisement