Düzce'de Trafik Kazaları: 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Trafik Kazaları: 9 Yaralı

Düzce\'de Trafik Kazaları: 9 Yaralı

Düzce'de meydana gelen iki ayrı kazada 9 kişi yaralandı.

06.09.2014 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolu Gümüşova rampalarında direksiyon hakimiyetini kaybeden Murat Menekşe idaresindeki 05 ED 624 plakalı otomobile, aynı yönde seyreden Ali Suat Dönmez  yönetimindeki 41 FY 476 plakalı otomobil arkadan çarptı. Aynı yönde seyreden ve kazayı gördüğü için yavaşlayan 34 AS 9285 plakalı otomobil ile plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir minibüse, Fetullah Samet Aslan idaresindeki 67 SA 834 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Kaza sonrası araçlarda bulunan Görkem Akar, Furkan Dönmez (5), İbrahim ve Yunus Emre Aslan hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TEM otoyolu Bahçeköy mevkisinde meydana gelen bir diğer kazada ise, Hasan Yılmaz idaresindeki 35 ZTA 31 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarompole devrildi. Kazada sürücü Yılmaz ve otomobilde bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de Trafik Kazaları: 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement