Düzce'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Düzce'den Kısa Kısa

Düzce\'den Kısa Kısa

Düzce'de Plak Atışları Hakem Kursu sona erdi.

14.06.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de Plak Atışları Hakem Kursu sona erdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursa Düzce, Sakarya, Sivas, Kocaeli, İstanbul ve Ankara illerinden 14 kursiyer katıldı.

Kursiyerlere, müsabaka emniyeti, hakemin tutum davranışları, sporcunun yapması gerekenler, yarışma hakemliği, özel ve teknik talimatlar konularında eğitim verildi.

Eğitim kapsamında Gümüşova Elmacık Köyü Atış Poligonu'nda uygulamalı ders de verilerek hakemlerin görsel algısı sağlandı.

Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Ahmet Erdem eğitimlerin verimli geçtiğini belirtti.

Aday hakemlerin, mahalli ulusal ve uluslararası müsabakalarda hakemlik yapabilecekleri  anlatan Erdem, "Kursa gençlerin gelmesi ve hemen hemen hepsinin avcılık atıcılık sporcusu olması çok güzel oldu. Zevkli bir kurs geçirdik" ifadesini kullandı.

Voleybol turnuvası

Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Kurumlar ve Müesseseler Arası Voleybol turnuvası başladı.

Akçakoca'da kurumlar ve Müesseseler arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacı ile Akçakoca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar ve müesseselerarası voleybol turnuvasına 9 takım katıldı.

Turnuvada, A grubunda Milli Eğitim, Akçakoca Belediyesi, Yeşilköy, Akçakoca İtfaiyesi,  B grubunda ise Gençlik Spor Kulübü, Piri Reis, Sahilspor, Altunçayspor ve Ümran Boru takımları ter dökecek.

Turnuva finali 20 Haziran'da oynanacak. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement