Düzce'den Tayin Olan Müftü Yardımcılarına Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Düzce'den Tayin Olan Müftü Yardımcılarına Veda Yemeği

Düzce\'den Tayin Olan Müftü Yardımcılarına Veda Yemeği

Düzce İl Müftülüğü bünyesinde Müftü Yardımcısı görevlerinde bulunan Harun Bayraktutar ve Ahmet Büyükgül’ün tayin olmaları nedeni ile onurlarına ‘’Veda Yemeği ve Plaket Takdimi’’ programı düzenlendi.

15.08.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Müftülüğü bünyesinde Müftü Yardımcısı görevlerinde bulunan Harun Bayraktutar ve Ahmet Büyükgül'ün tayin olmaları nedeni ile onurlarına "Veda Yemeği ve Plaket Takdimi" programı düzenlendi. Programa Müftü Selami Emen, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler ve daire personeli katıldı.

Müftülük Konferans Salonunda yapılan veda programında yeni görev yerlerine atanan Müftü Yardımcıları Bayraktutar ve Büyükgül söz alarak duygularını ifade ettiler. Tüm müftülük personeliyle vedalaşarak helalleşen Müftü Yardımcılarının veda konuşmaları sırasında duygu dolu anlar da yaşandı. Program sonunda bir konuşma yapan Müftü Selami Emen, "Müftü Yardımcılarımız Harun Bayraktutar ve Ahmet Büyükgül'e Müftülüğümüz bünyesinde çalıştıkları süre içerisinde göstermiş oldukları gayretlerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dilerim" dedi.

Programda Müftü Selami Emen tarafından Bayraktutar ve Büyükgül'e başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı başarı belgesi ve plaket takdim edildi. Ayrıca Akçakoca İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı tarafında çeşitli hediyeler verildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'den Tayin Olan Müftü Yardımcılarına Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement