Düzce Devlet Bahçeli: Şebeklik Davutoğlu'nun Uzmanlık Alanıdır -1 - Son Dakika
Güncel

Düzce Devlet Bahçeli: Şebeklik Davutoğlu'nun Uzmanlık Alanıdır -1

Düzce Devlet Bahçeli: Şebeklik Davutoğlu\'nun Uzmanlık Alanıdır -1

Devlet Bahçeli: Şebeklik Davutoğlu'nun uzmanlık alanıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP'yi CHP, HDP ve paralel yapı ile birlikte ihanet şebekesi olarak göstermesine tepki göstererek, "Bizi CHP, HDP ve paralel yapı ile aynı yerde gösterip, bu şebekeye dahil olduğumuzu göstermektedir.

20.05.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Bahçeli: Şebeklik Davutoğlu'nun uzmanlık alanıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP'yi CHP, HDP ve paralel yapı ile birlikte ihanet şebekesi olarak göstermesine tepki göstererek, "Bizi CHP, HDP ve paralel yapı ile aynı yerde gösterip, bu şebekeye dahil olduğumuzu göstermektedir. Şebeke kurmak, Kandil'le şebeklik yapmak, hatta başı çekmek AKP'nin ve Davutoğlu'nun uzmanlık alanıdır" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Düzce Anıtpark Meydanı'nda partililere seslendi. Bahçeli'nin konuşması öncesi MHP Düzce Milletvekili adayları Abdullah Danışmaz, Suat Konuk ve Demet Günday tanıtıldı. Seçimlerin barış, adil, huzur, güven ve demokratik yarış içinde geçmesini dileyen Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun dün Düzce'deki mitingine değinerek, "Dün başbakan geldi, esti gürledi, mesnetsiz konuştu, attı tuttu. Davutoğlu'nun sözlerinden bir şey anladınız mı? Düzce'nin, herkesin 'tamam' diyeceği bir vaat işittiniz mi? Başbakanın Düzce'nin yaralarını tedavi edecek bir söz ağzından çıkmadı. Çünkü AKP'de söz bitmiş, icraat suyunu çekmiş, heyecan dip yapmış metal yorgunluğu dip noktalara gelmiştir. Davutoğlu ise son dakikalarını oynayan bir saray kuklasıdır. Başbakan tükenmiş, hırpalanmış ve omurgalı olmaktan iyice uzaklaşmıştır" diye konuştu.

AKP'DEKİ DÜŞÜŞ DAVUTOĞLU'NUN AKIL SAĞLIĞINI TEHDİT ETMEYE BAŞLAMIŞTIR

AKP'nin kendi kendini yiyen siyasi bir organizmaya dönüştüğünü belirten Bahçeli, "Artık AKP'nin milletimize vereceği hiçbir şeyi kalmamıştır. AKP geri saymaya başlamış kendi kendini yiyen bir siyasi organizmaya dönüşmüştür. Başbakan dün diyor ki bizim tarihimiz yokmuş, kimliğimiz sınırlıymış. Kendi tarihi ise Konuralp'e, Akçakoca'ya, Şeyh Edebali'ye kadar gidiyormuş. AKP'deki keskin düşüş Davutoğlu'nun ne yazık ki akıl sağlığını da tehdit etmeye başlamıştır. Davutoğlu'nun bilmesi gereken bir hususu kendilerine aktarıyorum; Bizim tarihimizle kendilerinin tarihi aynı değildir, zaten olması beklenmemektedir. Biz yaşanmışlık Türk tarihinden süzülerek geldik. Biz milli tarihin destanlarına, şan ve şerefini kan mürekkebiyle yazarak bu günlere ulaştık" dedi.

Ak Parti'nin mitinglerini eleştiren Bahçeli, "Bizim mitinglerimize devletin araçları insan taşımıyor. Bizim mitinglerimize kiralık alkışçılar getirilmiyor. Bizim mitinglerimize zorla, tehditle insan getirilmiyor. Biz de yürek, samimiyet, cesaret vardır. Türkiye sevdası, bayrak gibi dalgalanmaktadır. Türkiye'nin vicdanı ve gönüllerin eseridir. Davutuoğlu miting görmek istiyorsa tertemiz vicdanları, tertemiz yüzleri burada tanı. Etrafını menfaat çeteleri sarmış, sarayın demir yumruğu her an inmeyi beklemektedir" diye konuştu.

"ALLAH HİÇBİR KULUNU DAVUTOĞLU'NUN DURUMUNA DÜŞÜRMESİN"

Bahçeli, Davutoğlu'nun MHP'yi, CHP, HDP ve paralel yapı ile birlikte göstermek istediğini belirterek, şöyle konuştu: "Düzce'de söylediği bir ihanet şebekesi varmış. Bizi CHP, HDP ve paralel yapı ile aynı yerde gösterip, bu şebekeye dahil olduğumuzu göstermektedir. Şebeke kurmak, Kandil'le şebeklik yapmak, hatta başı çekmek AKP'nin ve Davutoğlu'nun uzmanlık alanıdır. Başbakanın ateşi yüksektir, hayaller görmeye başlamıştır. 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi için planlar yapmıştır. Başbakanın dört yanlışının ne olduğu bizim gündemimiz değildir. 4 yanlış bir doğruyu ancak imtihanlarda götürür. 4 hırsız bir ülkeyi anca AKP ile götürür ve götürmüştür. Davutoğlu ne yapacağını söylemekten acizdir. Kendisi acınacak haldedir. Allah hiçbir kulunu Davutoğlu'nun durumuna düşürmesin. AKP, HDP, İmralı üçlüsü Davutoğlu'nu sarmıştır. Serok Ahmet asıl ipleri Kandil'de olan teröristlerle neler yaptığını açıklamalıdır. Hangi siyasi hedefler gözetilmiştir. Mersin'de olan olaylarda HDP ve PKK hangi roldedir?"

"ACILAR SİYASETE MALZEME EDİLİYOR"

Deprem acılarının siyasete malzeme edildiğini söyleyen Bahçeli, "Felaketlerden siyasi rant uman vicdansızlık da Erdoğan ve Davutoğlu'na uyan bir kepazeliktir. Düzce 12 Kasım'da bir yıkım yaşadı, milletçe acıya boğuldu. 17 Ağustos'un ardından tarihte olmayan bir yıkım yaşadı. Başbakan bu acıları siyasete malzeme etmektedir. Erdoğan Samsun'da Düzce depremi diyeceğine, Düzce mitingi altında kaldığımızı söylemiştir. Geçen sene Eskişehir'de 'evlatlarıma helal lokma yedirmedim' der gibi şaşırmaya başlamıştır. İnsanların duygularını sömürmeye başlamışlardır. Bu rezil tutumu affedecek misiniz, bu ahlaksızlığı unutacak mısınız? Erdoğan'ın başkanlık için gözünü kan ve hırs bürümesini yanına bırakacak mısınız?" dedi.

YOKSULLUK, YOLSUZLUK, TERÖRLE MÜCADELE EDECEĞİZ

Bahçeli, AKP'nin aldığı oyları kötüye kullandığını açıklayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Pişmanlığa zaman kalmadı. Türkiye'nin sabrı kalmadı. Türkiye için MHP'nin tek başına iktidarı lazım. AKP'ye oy veren kardeşim Türkiye kötüye gidiyor. AKP aldığı oyları kötüye kullanmıştır. AKP'ye destek veren kardeşim geleceğin için, ülken için bu kez birlikte yürüyelim. CHP'ye oy veren kardeşlerim bu kez bizimle yürüyün. Tercih yapmamış kardeşim bu kez zaman kaybetme MHP senin yanındadır. Terör, bölünmeye karşı, hırsızlara karşı bizimle yürü Düzce. İş ve AŞ ise istediğiniz bizimle yürüyün. Yürüyüşümüz ahlaksızlığa karşı namusluların yürüyüşüdür, yürüyüşümüz şerefin yürüyüşüdür. İstiklal ve istikbal yürüyüşüdür. Zalime karşı birlikte miyiz? Başkanlık isteyen 17-25 Aralık çetesine karşı PKK ile omuz omuza olan çeteye karşı birlikte miyiz? Yoksulluk, yolsuzluk ve terör ile mücadele edeceğiz. Devlet reformu ile çürümenin önüne geçeceğiz. Üreten, ekonomi politikamızla aç kalan milyonlarca vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz. Ekonomi büyüyecek ve zenginliğe ulaşacaktır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Devlet Bahçeli: Şebeklik Davutoğlu'nun Uzmanlık Alanıdır -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement