Düzce İtfaiyesi Güzel Bir Etkinliğe İmza Attı - Son Dakika
Yerel

Düzce İtfaiyesi Güzel Bir Etkinliğe İmza Attı

Düzce İtfaiyesi Güzel Bir Etkinliğe İmza Attı

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğünün ortak girişimi ile düzenlenen ilk, ortaokul, liseler arası resim ve maket yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

15.05.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğünün ortak girişimi ile düzenlenen ilk, ortaokul, liseler arası resim ve maket yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Caymaz ve belediye meclis üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Başkanı Mehmet Keleş, itfaiye çalışanlarının ne denli kutsal bir görevi yerine getirdiklerine dikkat çekerek "Böyle sosyal farkındalık oluşturmaya yönelik bir organizasyonu tertip ettikleri için belediyemizin itfaiye çalışanlarını kutluyorum. Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde de İtfaiye Müdürlüğü görevini yaptığım için ne denli zorlu çalışma şartlarına tabi olduklarını çok iyi biliyorum. İtfaiye demek siz vatandaşlarımızın en başta canı olmak üzere evi, yuvası demek. Düzce'nin daha müreffeh bir şehir olması için çalışan itfaiyecilerimizi ve bu yarışmaya ilgi gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyor, siz değerli vatandaşlarımızı da saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Ödül törenine katılan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan da yaptığı konuşmada itfaiye çalışanlarının insan hayatı ile yakından ilgili olduğuna dikkat çekerek gece gündüz teyakkuz halinde olduğunu belirtti. Arslan, saati belli olmayan bu kutsal mesleği ifa eden itfaiye çalışanlarının öneminin daha iyi idrak edilmesi gerektiğini belirtti.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Keşir ve diğer protokol üyeleri verdi.

Resim yarışması ilkokul kategorisinde Azmimilli İlkokulu öğrencisi Elif Kurtuluş birinci, 100. Yıl İlkokulu öğrencisi Ahmed Vefa Balı ikinci, Ömer Dinçer İlkokulu öğrencisi Ebrar Küçük üçüncü oldu.

Ortaokul maket yarışması kategorisinde Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Abdullah Başat birinci, Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Merve Bayrak ikinci, Mehmet Akif Ortaokulu öğrencisi Emrullah Arsın üçüncü oldu.

Lise maket yarışması kategorisinde ise Farabi Anadolu Lisesi öğrencisi Esra Demircan birinci, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Tayfun Okutan ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Batuhan Koç üçüncü oldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İtfaiyesi Güzel Bir Etkinliğe İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement