Düzce, Karatede Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Spor

Düzce, Karatede Türkiye Üçüncüsü Oldu

Düzce, Karatede Türkiye Üçüncüsü Oldu

Yalova’da düzenlenen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’na katılan Düzceli 21 sporcu, aldıkları madalyalar ile genel klasmanda Türkiye üçüncüsü oldu.

21.09.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da düzenlenen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'na katılan Düzceli 21 sporcu, aldıkları madalyalar ile genel klasmanda Türkiye üçüncüsü oldu. Düzceli Dilara Bozan ise direk olarak Dünya Şampiyonası'na katılmaya hakkı kazandı.

56 ilden yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı Türkiye şampiyonalarında Düzceliler 11 madalya kazanarak tarihi bir başarı elde ettiler. Dilara Bozan Türkiye şampiyonu olurken, direk olarak Dünya Şampiyonası'na da katılmaya hak kazandı.

Düzceli sporculardan Beyköy Belediyespor sporcuları 68 kiloda Merve Çavrdora Türkiye Şampiyonu olurken, Genç Bayanlarda 48 kiloda Eda Çavdoro ise Türkiye üçüncüsü oldu. Düzce Belediyespor kulübünde ise 21 Yaş Altı Ümit bay Katada Selahattin Günger Türkiye şampiyonu, 55 kiloda Hilal Nur Pınar Türkiye Şampiyonu, Şeyma Günger Türkiye ikincisi, 21 Yaş altı 61 kiloda Hiranur Saruhan Türkiye ikincisi, 21 Yaş altı 75 kiloda Muhammet Emin Gönül Türkiye ikincisi, 50 kiloda Aybüke Pınar Türkiye üçüncüsü oldu. Gençlik Spor kulübünden ise Ümit Bayan 54 kiloda Hiranur Kasatura Türkiye ikincisi, Genç Bayan 59 kiloda Pınar Genç Türkiye ikincisi oldu. Bu sporcular daha sonra milli takım seçmelerine katılacak.

DÜZCE, İSTANBUL VE ANKARA'NIN ARDINDAN ÜÇÜNCÜ OLDU

Daha önce Avrupa Şampiyonası'nda ve Azerbeycan'da düzenlenen Olimpiyat oyunlarında derece elde eden Düzceli Dilara Bozan ise bu şampiyonada Bayan Kata'da Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılı sporcu, Endonezya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Yapılan genel klasmanlarda Düzce İstanbul ve Ankara'nın ardından üçüncü olurken, Kocaeli ve Sakarya gibi illeri de geri bıraktı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Düzce, Karatede Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement