Düzce'nin Kaderi Jale Hanım'la Çizilecek - Son Dakika
Güncel

Düzce'nin Kaderi Jale Hanım'la Çizilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı bugün yapılıyor.

24.10.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de Beyin Fırtınası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bürokrat ve uzmanların yanı sıra sivil toplum kuruluşları, odalar, sendikalar, kurum müdürleri, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanlarını, muhtar ve esnafın katılımıyla yapılacak çalıştayda; Düzce'nin dünü, bugünü ve yarını konuşularak bir karara varılacak.

Çoğulcu, Katılımcı, Doğrudan Demokrasi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "şehre şehirlinin gözünden, gönlünden bakıyoruz" sloganıyla başlattığı Şehir Kimliği Çalıştayına siyasi, akademik çevrenin yanı sıra şehir esnafının ilgisi yoğun.

2013 yılı 'ilin örnek ahisi' ve Şubat ayı örnek esnafı seçilen Jale Rabia Korkmaz'ın 'şehrimize yön verilirken bize söz verilmesi paha biçilemez.' diyerek duygularını dile getirdiği çalıştay 13 Kasım'da düzenlenecek.

"Düzce'yi nasıl bir şehir olarak görmek istiyorsunuz?"

Yuvarlak masa toplantısında 'Düzce'yi nasıl bir şehir olarak görmek istiyorsunuz?' diye sorularak, istişare yapılacak.

Disiplinli fikir üretme ve etkili çözüm yolları bulmak için 81 ilde ayrı ayrı Şehir Kimliği Çalıştayları düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığının amacı; 81 ilimizin her birine ayrı ayrı marka değeri kazandırmak.

'İyi değil mükemmel kent olacağız' diyerek Düzceliler adına konuşan Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in, dikey yapılanmaya dikkat çektiği çalıştayda; Düzce'nin geleceğini belirleyecek kararlar alınması bekleniyor.

Değişim, Gelişim Fırsatları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığını temsil eden Bakan Danışmanı İbrahim Acar'ın 'Bu sefer geri dönüşümden değil, ileriye dönüşümden bahsedeceğim.' diyerek başlattığı çalıştayda; özüne sadık şehirlerin değişim-gelişim süreçlerinde oluşan fırsatlarda değerlendirmeye alınacak.

Durmak yok, yola devam

'Sivas'a, Adıyaman'a, Rize'ye, Düzce'ye Ankara'dan bakmakla olmaz. Nasıl ki tek tip kıyafet her bedene olmazsa; her şehre aynı kimlik olmaz, biz halkımızın ayağına gideriz' diyen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yönetimindeki Şehir Kimliği Çalıştayları 81 ili kapsayacak şekilde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düzce'nin Kaderi Jale Hanım'la Çizilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement