Düzce Polisinden Sahte Paraya Geçit Yok - Son Dakika
Güncel

Düzce Polisinden Sahte Paraya Geçit Yok

Düzce Polisinden Sahte Paraya Geçit Yok

Düzce il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte paraya geçit vermiyor.

04.03.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte paraya geçit vermiyor. İki ilde yapılan operasyonda 3 bin 250 adet sahte 10 TL 888 adet tek tarafa basılmış halde sahte 10 TL, 4 adet yazıcı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince piyasaya sahte para süren ve sahte para basan şahıslara yönelik 2014 yılı aralık ayında başlatılan planlı projeli çalışma kapsamında üç şahıs 5 bin adet sahte 10 TL ile birlikte yakalanmış şahıslardan ikisi tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Devam eden çalışmalarda sahte paraların basıldığı yerin tespit edilmesi üzerine iki ilde eş zamanlı olarak görevlilerimizce gerçekleştirilen operasyon neticesinde sekiz şüpheli şahıs 3 bin 250 adet sahte 10 TL 888 adet tek tarafa basılmış halde sahte 10 TL, 4 adet yazıcı, 1 adet bilgisayar, bir adet dizüstü bilgisayar, çok sayıda flaş bellek, para basımında kullanılan kağıt ve boyalar, bir adet sahte nüfus cüzdanı, bir adet el yapımı 9 mm çapında tabanca tabancaya ait şarjör ve 8 adet fişek ele geçirilmiştir. Yakalanan şüphelilerden 3'ü emniyetteki sorgularına müteakip serbest bırakılmış diğer 5 şüpheli adli makamlara sevk edildi" denildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce Polisinden Sahte Paraya Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement