Düzce Protokolü Topuk Yaylasında - Son Dakika
Yerel

Düzce Protokolü Topuk Yaylasında

Düzce Protokolü Topuk Yaylasında

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımını, Düzce Valisi Ali İhsan Su, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Kaynaşlı Kaymakamı Şaban Erduman, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu'dan oluşan heyet ziyaret etti.

21.07.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımını, Düzce Valisi Ali İhsan Su, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Kaynaşlı Kaymakamı Şaban Erduman, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu'dan oluşan heyet ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Fenerbahçe Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve Teknik Ekiple sohbet eden heyet, ardından Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'ni gezdi. Tesisleri çok beğendiklerini dile getiren Düzce Valisi Ali İhsan Su, böyle bir tesisi Türk sporuna kazandıran başta Aziz Yıldırım'a ve Yönetim Kurulu'na teşekkürlerini iletti.

Futbol Takımına yeni sezonda da başarılı olmasını dileyen Vali Ali İhsan Su, kamp döneminin de güzel geçmesini temenni etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Protokolü Topuk Yaylasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement